kategorije

IŠČETE GOLO RESNICO? TU VAM OPIŠEM KAKO DO NJE.

05. november 2020 ob 00:30 | 81
Pozdravljeni
IŠČETE GOLO RESNICO? TU VAM OPIŠEM KAKO DO NJE.
Pa poglejmo, kje se nahaja:

Danes naj vsak od vas, ki si želi najti resnico vzame nahrbtnik in ga napolni z jedmi in pijačo za dolgi pohod.
Takoj v ranem jutru naj se odpravi na iskanje, najbolje tako zgodaj, da še petelina prehiti.
Ko pridete do poti, ki zavije levo v gozd se držite desne strani te poti, da ne bi zašli na levo.
Pot je dolga, vem, zato se tik pred vzponom na hrib kamor ta pot vodi usedite in počivajte za nekaj trenutkov. Nekaj iz nahrbtnika prigriznite se odžejajte ampak naj vse to ne traja predolgo, ker iskati resnico potrebuje svoj čas.

Pri vzponu na hrib se ozrite naokoli, če jo že kje vidite, da vam slučajno ne uide mimo vas in bi jo spregledali.

Vem, utrujeni boste in čelo bo že dodobra prepoteno in telo utrujeno od dolge in utrudljive poti ampak ne odnehajte. Na sredini poti na hrib leži skala, tam je že zelo dolgo, ne vem kdo jo je tja postavil, vem pa, da je povezana z iskanjem vaše resnice. V njeni bližini boste našli če ne na zemlji pa malo pod zemljo mali kamenček in ta kamenček dajte pod to skalo, če se da, če pa je pretežka za dvig pa tik ob njenem robu ga odložite.

Tudi tu se lahko za nekaj trenutkov usedete , nekaj pojeste in popijete. Ampak ponovno ne za dolgo, kajti resnica je lahko tudi ravno na poti na vrh in ne bi je radi zamudili.

Brez dolgega posedanja se odpravite naprej proti vrhu hriba. Vem, spet je težko ampak bodite trdni v iskanju in preudarni, saj resnično želite najti tisto, kar mnogi iščejo pa ne najdejo.
Med hojo, če boste pogledali v nebo, pa ne preveč, da se vam ne zavrti boste videli kak oblak, ki ni pri miru saj se je odločil, da si bo tudi on ogledal, kako iščete resnico pa še lažje bo morebitno srečanje z njo dokazati, če pa ste imeli pričo ob srečanju.

Ker ste neutrudljivega duha in si resnično želite najti resnico boste prišli že skoraj do vrha hriba, tam pa se tik pod vrhom ponovno ustavite in se zazrite nazaj proti vznožju hriba, k točki, kjer se je pričel vaš vzpon nanj.

Jo vidite tam? Ne. V redu ne skrbite ni je tam,kar pomeni, da vam ni pobegnila.

Ponovno se obrnite in stopite naprej na vrh hriba. Uspelo vam je, na hribu ste. Bravo

Resnično ste uspeli priti gor in to sami. Zaslužili ste si, da če ste lačni ali žejni, da se ponovno podkrepite, ker iskanja še ni konec razen če ste jo slučajno v tistem trenutku ugledali.
Niste? Ne skrbite vse pride ob pravem trenutku.

Če je sončen dan uživajte malo ob sončku, morda se sezujte naj še vaše bose noge občutijo prijeten občutek svežine na tleh pa še zaudarjale bodo manj po vsej težki prehojeni poti v tisti obutvi, ki jo imate. Če slučajno pada dež ne skrbite saj ste se primerno oblekli, da vas ni preveč premočilo pa tudi niste iz sladkorja, da bi se stopili, če vas kdaj dež ujame.

No počasi se ozrite naokrog na vse strani neba, gor dol, levo desno sem in tja naj vaše oko preišče, kar se preiskati da. Če boste slučajno kje ugledali resnico, saj je verjetno v vaši bližini kar pot pod noge in proti njej.
Seveda sem bil tudi sam iskalec in vem, da se to le malo krat zgodi razen, če si res srečko prve klase kot bi kdo poimenoval takega srečneža.

Ne bodite žalostni, če je ni in naj vaš duh ostane neumoren kot je bil pred začetkom poti.
Resnica sem siguren v to ni daleč,ker zdaj tudi ona že ve da jo iščete in tisti, ki jo resnično išče je nikoli nima daleč od sebe, ker mu začne tudi sama slediti. Če si nečesa res želiš potem nisi proti temu ampak je to tvoja želja in želo svojo imaš rad. Zato tudi resnica sledi, ker tisti, ki jo ima rad ima tudi ona njega in želi biti blizu. Vedno imamo ob sebi radi tiste, ki nas imajo radi in tudi z resnico je tako.

Zdaj, ko je še niste našli, resnica pa vam sledi bodite še posebej pozorni, da ne uide in se delajte, kot da ne veste, da vam sledi le željo po spoznanju nje obdržite v sebi.

Počasi, da se kje ne spotaknete se odpravite nazaj po isti poti proti domu, ne ozirajte se preveč nazaj, da vas ne opazi, kako jo iščete in sedaj boste lahko hodili tudi po levi strani poti, ker morda si bo resnica želela iti po desni.

Na poti s hriba,kjer je skala pod katero ste položili tisti kamenček poglejte še enkrat in ga vzemite s sabo.
Ko boste že prehodili nekaj poti proti domu in boste že s hriba se zazrite še enkrat v nebo in poglejte, če je oblak še tam, saj je mogoče še kar zvedav in hoče vse videti. Je ali ni, ne skrbite, ker za to res ni potrebno vaše skrbi.
Ne bojte se niti zato, ali vam resnica še sledi ali ne, ker zdaj že veste, kaj je potrebno, da je ne odženete.

No sedaj boste že kmalu doma, zato se pripravite na seznanitev, saj veste, da v dom ne spuščate tujcev kar tako zato se bo tudi resnica morala pokazati.
Sedaj bi morali biti že doma. Kar se da hitro se obrnite, da jo uzrete. Zdaj! A je tam?
NI?

Prav imate ne odnehajte skrila se je, sramežljiva je.
Brez obupa in slabe volje, celo nasmeh si nadenite na obraz in vstopite v svoj dom.

Končno ste doma pa tudi že krepko utrujeni od poti in prepoteni.
Brez slabe vesti pojdite do mesta, kjer se umivate, odložite svoje cunje, ki sedaj glede na vašo kondicijsko pripravljenost tudi govorijo z vonjem. Odložite jih na mesto, kjer odlagate obleke za na pranje.

Če imate tuš, se stuširajte, če imate banjo se okopajte, če imate oboje lahko tudi uporabite tako tuš kot banjo, po želji, saj so vaše želje tiste, ki jim morate slediti in si jih uresničevati.

Ko boste umiti in sveži in seveda obrisani, da ne boste tako goli in mokri stali kot bi pod dežjem bili takrat v tistem momentu,prenehajte početi karkoli in zaprite oči.

Se spomnite tistega kamenčka? Pojdite ga iskat, kjer ste ga pustili. Je to v žepu, na polici, pri čevljih,...?? Kako naj jaz vem saj ste ga vi pustili nekje.
No saj veste, našli ste ga še ga imate.
Sedaj poiščite ogledalo, saj bi radi videli, kakšni ste in si popravite, kak las če vam štrli in ga imate, da se vas ne bi resnica, ki vam je sledila v dom ustrašila. Ja prav ste slišali sledila vam je in čakala da se umijete.

Sedaj ste goli kot pravkar rojeni in še s kamenčkom v roki. Kaj pa sedaj, ne morete iti kar goli pred resnico? Ne skrbite seveda lahko, ni to nek vaš sosed, znanec, ali kak nepoznan tujec, ki mu ni zaupati pred prvim srečanjem. Za resnico se gre, tako, da brez skrbi in sramu.

Neverjetno, tako daleč ste, tako razburljivo je bilo celotno pot pričakovanje in iskanje resnice. Zakaj bi sedaj odnehali? Ne boste. Vdihnite globoko in držite kamenček, ki ste ga našli na poti iskanja resnice v roki. Če slučajno nimate rok, tudi ne skrbite saj, če ste vse to storili do sedaj in vam je uspelo, verjamem, da vam bo tudi kamenček uspelo spraviti pred ogledalo, kajti kamenček je darilo za resnico. Da, pred prvim srečanjem boste pa ja s seboj imeli darilo zanjo, saj si to zasluži, ker je ena in edina kajne? Seveda je.

No, sedaj gre zares. Imeli boste kamenček v roki pred ogledalom ali pa bo kamenček in vi pred ogledalom.

Globoko kar se da vdihnite, kot že dolgo niste in ponovno zaprite oči.
Na en dva tri odprite oči in izpustite dah ter poglejte v ogledalo.

Sedaj resnica ni več skrita ampak gola pred vami stoji kamenček gol v goli roki drži ali pa ta pred ogledalom gol in gola v ogledalo strmi.
Uspelo vam je, čestitam. Neverjetni ste ampak resnični, kot je gola resnica, ki sedaj z vami živi.

Obdržite jo v sebi, ob sebi, na sebi in naj bo vedno z vami, saj je vaša in samo za vas, kajti vsak ima svojo in svojo mora najti.
Je pa resnica ta, da taka kot je vaša je tudi naša gola in edina tako kot vi in mi v življenje gola rojena, morda izgubljena ampak najti se jo da, če iščeš jo iz srca.

Vedno pa je gola bila, je in bo, pa prijetno, lepo in v veselje ter ponos naj vam bo.

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
TheDar
7 mesecev nazaj

Če si goljufal/a in nisi vsega prebral/a lahko resnico imaš le obdržati pa jo bo težje.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev