kategorije

Maske ..korona

04. november 2020 ob 19:18 | 18
Maske "korona"
Pomislimo:
Maske, kot jih večina uporablja ne ščitijo nas pred virusi itd. (piše tudi na proizvajalčevih opombah)
Nošnja mask ponekod naj bi bila obvezna zato, da druge zaščitimo in ne sebe, kar naj bi "oblast" javno povedala.

Obračanje logike in pa prepoved ščitenja lastnega sebe.

Vse kar v življenju lahko storiš na "prvi korak" je to, da zaščitiš najprej sebe kasneje morda druge. Tukaj pa se jemlje pravica, da zaščitiš sebe in se pričakuje, da boš ščitil druge. Sam po njihovem naj ne bi imel pravice sneti masko in preprečiti ponovno vdihavanje že odmrlih in izločenih celic, ki si jih poprej izdihnil. Vse to, da naj ne bi slučajno "kužil" druge.

Če ti nisi najpomembnejši in nimaš pravice sebe ščititi na najbolj zdrav način kot znaš in kot lahko, pomeni, da je pomembnejši nekdo drug. V tem primeru naj bi bila pomembnejša skupnost in ne ti.

Pa poglejmo iz matematičnega vidika.
TI-VI ste nepomembni in vam pripišemo enoto 0.
Skupnost, ki naj bi bila pomembna več kot vi pa je sestavljena iz posameznikov, kot ste vi. Torej vsak posameznik ima enoto 0, ker naj bi bil sam nepomemben.
Jaz (0) , TI (0), on (0), skupaj tvorimo skupnost. 0+0+0=0
Iz opisa in izračuna na ravni prvega razreda lahko vidimo, da tudi za skupnost velja, da je njen seštevek 0 in je potemtakem ničvredna, saj jo sestavljajo posamezniki, ki so prav tako nič vredni.
Torej se ne dogaja nič drugega kot lažno zavaja, da je skupnost pomembna in da jo moramo ščititi. V sami resnici je potem tudi sama skupnost nepomembna,nič vredna saj vsak del nje nima nikakršne vrednosti več ničvrednih delov pa sestavlja to skupnost. Če niti en del skupnega ni vreden in da nekaj velja kako potem lahko velja za nekaj vrednega skupek ničvrednega?

Ker se morda logika hoče obrniti in posamezniku odvzeti lastno bit in nedotakljivost
pomeni,kdor koli kot individum ali bolje rečeno posameznik ne bo imel več prvobitnih pravic in svoboščin in naj bi bil njegov obstoj samo za obstoj drugih in ne lastnega sebe. V sami realnosti je posameznik lahko odgovoren edino le zase in za sebe. Rodi se sam, živi sam in umre sam. Vsako bolečino , ki jo ima posameznik lahko deli edino s seboj in samo on jo občuti in je ne more deliti z drugim, ker le ta je njegova in njemu pripada. Svobodo diha edino on sam lahko občuti in jo ne more z podeliti pa tudi ne podariti.

Torej bodimo pozorni, ker se dogaja trenutno na svetovni ravni, kako se jemlje nekaj, kar nam je ob rojstvu dano in se pod pretvezo odgovornosti do drugih tako nam kot drugim jemlje tisto kar sploh imamo.
Ljudje, ki se jim je ali se jim bo logika obrnila bodo tisti in so tisti, ki drugega napadejo, ker ne nosi maske pa čeprav ne vedo ali je kužen ali ni. Isti ti ljudje pa bodo v situacijah, kjer so kot posamezniki totalno nepomembni in prav tako zavrnjeni in kaznovani.
Če se zavzemate, da se posamezniku pravica vzame potem pričakujte, da bo tudi vam odvzeta saj nikoli niste bili in tudi ne boste drugega kot pa posameznik.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev