kategorije

Zakaj ne povedo, ali ne vedo? (covid

24. oktober 2020 ob 17:15 | 48
Pozdravljeni
Nisem tu, da povem, kar ne smem le pot zakrito za vse odkrito. (D)

Nisem tu, da dokažem ali lažem le nekaj vam prikažem.

Problem ni v tem kar veš je pa v tem kako poveš.
Nisem brez napak in premalo vem zato napake so tudi v tem kar vam povem.
Bistvo pa se razkrije napake "použije".

Svet v katerem živimo deluje u-v-na nam znanem poimenovanju elektromagnetizmu.
Tako svet,rastline,živali,mi pa tudi stvari so ali pa so lahko povezane v svet z močjo elektromagnetizma. Za elektromagnetizem bi lahko dejali, da je nekaj kar povezuje.

Zemlja je del tega elektromagnetizma in ena njenih lastnosti je tudi sam magnetizem.
Med tem, ko so rastline v naravnih okoljih ves čas ozemljene in večina živali živi kot jim je namen in "v lastni koži" , če se tako izrazim pa stvari in ljudje niso vedno povezani v vse zakonitosti elektromagnetizma. (A)

Ko stvari priključimo na električno omrežje je pri tem praviloma že poskrbljeno za "njihovo" ozemljitev, ne pa vedno. Človek ima prav tako kot "elektrostatično bitje" možnost ozemljitve le da tako kot pri stvareh lahko tudi pri sebi odloča ali bo to storil ali ne ter koliko tem elektromagnetnim zakonom bo podrejen in nadrejen.

Stvari priključene na električno omrežje so kot sem že dejal praviloma ozemljene,če pa niso pa lahko pride do anomalij v njihovem delovanju, milo rečeno kratkih stikov in v veliko primerih zna biti to tudi nevarno za človeka.

Kot elektro statično bitje in kot ga nekateri poimenujejo biološki stroj pa je človek tudi "narejen" , rojen tako, da je predhodno za njegovo ozemljitev poskrbljeno, saj smo rojeni goli in bosi naša koža pa je prevodnik.
Mnogo ljudi pa ne živi več po zakonih za katere je ustvarjeno njihovo telo ampak se iz sveta elektromagnetizma večinoma oddaljujejo in niso ozemljeni niti prizemljeni njihove bose noge, ki so omogočale ozemljitev pa so praktično na vsakem koraku postavljene na neprevodnik, ki onemogoča ozemljitev in statično delitev. Seveda niso bose noge edina možnost ozemljitve človeka ampak je to celotno telo, ki je obdano s prevodnikom in za ozemljitev šteje,velja stik,dotik z zemljo. (nula)

Verjetno ni treba poudarjati, da pri omenjenih segmentih delovanj lahko pričakujemo, da tudi tako kot pri stvareh lahko tudi pri človeku in njegovemu "delovanju" lahko pride do anomalij, ki so nevarne,nezdrave zanj pa tudi za "okolico", če le ta ni ozemljen. (R)

Za viruse je znano, da niso živ organizem, znano pa je tudi, da vse kar je živo potrebuje energijo, da je živo.
Stvari so ne žive in jih za lažje razumevanje dajmo v isti okvir razumevanja kot viruse, ki so prav tako ne živi in nimajo lastne energije za svoje delovanje.
Če iz istega okvira razumevanja njihovega delovanja povzamemo, da za delovanje potrebujejo zunanji "tok" energije potem lahko uvidimo, da tako kot stvari tudi virusi od ali iz nekje za svoje delovanje potrebujejo energijo, ki bi jim njihovo delovanje,gibanje omogočilo.

Kot je že znano so ljudje elektrostatična bitja in z ozemljitvijo odvečni statični naboj izgubijo se ga znebijo. To je sploh znano ljudem, ki delajo v proizvodnji elektronskih vezij in podobno, kjer s statiko lahko pride do okvar na le teh in je tam ozemljitev tistega, ki rokuje s temi vezji še kako pomembna, da se zagotovi primerno okolje proizvodnje in prepreči okvare na vezjih.

Ker povzemamo vidik stvari tudi na viruse pa je jasno vidno, da tudi virus za svoj konstrukt potrebuje podobno okolje kasneje pa za delovanje tako kot elektronska vezja zunanji "dotok" energije (elektrike).

Med tem, ko je za elektronska vezja znano kako in na kakšen način dobivajo energijo za lastno delovanje pa je pridobivanje energije s katero virusi lahko delujejo zavito v tančico skrivnosti.

Pri človeku lahko iščemo odgovore na to.
Veste, ko ste polni statike , kako vam gredo lahko lasje ali kocine pokonci to pa je tudi znak, ki kaže nekatere potenciale, ki jih statika ima. (K)

Covid virus nam je prikazan kot jedro tridimenzionalni krog z nekakšnimi tipalkami, če jih tu tako poimenujem.
V znanosti so poznani tako negativni kot pozitivni ioni (pozitivno, negativno nabiti delci).
V momentu, kjer vam gredo kocine pokonci je v sami statiki več pozitivno nabitih delcev kot negativnih.
Morda se kaže kot preprosto razumevanje, da virusne tipalke delujejo na enak način pa vendar ostaja v tem trenutku vse to zavito v skrivnost mnogim.
"Tipalke" so virusu tako sredstvo za pridobivanje energije, ki jo potrebuje za delovanje kot tudi sredstvo za gibanje.

Virus skozi statiko dobi energijo za lastno delovanje in postane aktiven.
Ljudje, ki niso ozemljeni imajo praviloma v,na svojem telesu več statike kot tisti, ki so ozemljeni, saj z ozemljitvijo statika zgubi "naboj".
Kar kaže, da virusi na okolju in v okolju, kjer ni energije, da bi jo črpali za svoje delovanje nimajo veliko in trajne možnosti za svoje delovanje in je le to odvisno tudi od njihovega konstrukta (sestave) kako dolgo in koliko že morda prejete "energije" lahko držijo,zadržijo,vzdržijo v sebi. (glej-kondenzator)
VIR

Iz vsega tega omenjenega pa gre sklepati, da virus ne more delovati in biti živ čeprav to ni, če nima energije, ki bi ga "oživela" in brez te energije tudi ne more povzročati "težav" pa čeprav je kot sam delec (konstrukt) prisoten v ali na živem organizmu in okolju. (O)

Naj si gre za slučaje (naključja) ali ne pa tudi beseda covid in to pred poimenovanje virusa (covid sicer označen kot bolezen) pove in kaže na sliko razumevanja, ki je opisana v mojem zapisu.

Enote za elektromagnetizem v mogoči povezavi s covid:
Simbol --- Ime količine --- Ime enote --- Simbol
(C) kapacitivnost -- farad -- (F)
(V) električni naboj -- coulomb (izg.kulon) -- (C)
(I) električni tok -- amper -- (A)
(D) polje električnega premika -- kulon na kvadratni meter -- (C / m 2)

ker pa se gre tu tudi za "širino" potrebujemo simbol diametra-radiusa. Zanimivost =(tudi ukrepi za zajezitev virusa so določena distanca ali radius)

Simbol (Ø) = (V drugih jezikih, ki nimajo črke kot dela običajne abecede, ali v omejenih naborih znakov , kot je ASCII , se lahko ø pravilno nadomesti z digrafom "oe", čeprav se v praksi pogosto nadomesti s samo ("o") .

Torej imamo lahko:
c = kapacitivnost
o = diameter - radius
v = električni naboj
i = električni tok
d = polje električnega premika

Vir (elektromagnetizem)
Vir (diameter)

Slučaj ali ne, domišljija ali resnica..., presodite sami. (Č.)

Za konec pa, morda bi bilo bolje biti večkrat tudi bos kot pa obut.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev