kategorije

Stars can't shine without darkness. Pozimi mi je tecno ker je premraz, poleti pa ker je prevroce. 12 dni nazaj

Blogi3

1 - Nox in Bella 2 - V spomin na Bello(posneto predlanskim) - 1. video 3 - Nox 4 - ...

V1981
V1981 3. junij 2020 163 2 komentarja

-Demonologija 1 - 72 Demons of king Solomon - Demonology -Dttv - arheološki odgovori 1 - Everything about the Veracruz ...

V1981
V1981 24. januar 2020 330 2 komentarja

Naj video Therion - Clavicula nox(lyrics)

objavil: V1981

Komentarji 144

če želiš komentirati, se
V1981
5 dni nazaj

Bi kdo, ki ima res rad zivali in bi res lepo skrbel za tega psicka

imel Noxa? Zazeljeno bi bilo da ima pesjak z dovolj toplim notranjim prostorom in ograjo 5 x 5 metrov ... ter da se ga vsaj trikrat na teden za dve uri pelja na sprehod ... Zelela bi tudi moznost da ga pride kdo od nas pogledat kdaj. Kontakt 070 807 847. Ne bi ga oddala, vendar ga ne morem dovolj pogosto peljati na sprehod zaradi svojega stanja in mu posvecati dovolj pozornosti vec.

V1981
12 dni nazaj

Pozimi mi je tecno ker je premraz, poleti pa ker je prevroce.

V1981
14 dni nazaj

Pogresam normalno zivljenje ze 15 let ...

TheDar
TheDar12 dni nazaj

Drži se

V1981
V198112 dni nazaj

Poskusam ... rada bi zivela normalno pa mi zal se ni omogoceno ... imej se.

fenix13
1 mesec nazaj

budi dobro i zdravo ... cuvaj se

V1981
V19811 mesec nazaj

Enako ...

V1981
1 mesec nazaj

Upam da bo zima cimprej mimo in da bo cimmanj snega ...

V1981
1 mesec nazaj

Nekoc sem bila sposobna bolj intenzivno slediti Volji svojega resnicnega Jaza ...

V1981
1 mesec nazaj

Komaj cakam pomlad, zima mi sploh ni blizu.

V1981
1 mesec nazaj

Skoda da ni mozno prevrteti casa za 16 let nazaj ... pogresam normalne case svojega zivljenja ...

V1981
1 mesec nazaj

Niti senca sama sebe nisem vec(ne mislim psiholoskega pomena sence) ...

V1981
1 mesec nazaj

Upam da se bom kdaj zopet sposobna poglobiti vase kot nekoc ali se vsaj poglabljati v kaj zanimivega ...

V1981
2 meseca nazaj

Video-vsebine profila so razporejene v blogih ... https://www.mojvideo.com/uporabnik/v1981/blog

V1981
3 mesece nazaj

Iscem partnerko za resno zvezo, metalko ali rokerko med 20 in 40 let ... zazeljeno je da si miroljubna, nenasilna, da nimas navade poslusati glasbe preglasno(razen na zuru), da ne podpiras trdih drog, zlorabe zdravil ali prekomernega pitja alkohola. Zazeljeno bi bilo tudi da imas nekaj delovnih navad, da bi mi lahko pomagala pri kosnji s kosilnico, obrezovanju grmovja, zlaganju drv, rezanju s cekularjem, ... ko bi bilo kaj za postoriti, da bi mi pac pomagala pri delu, ker imam zaradi poskodbe po nesreci se vedno nekaj tezav s hrbtenico in kriznico. Obvezno je da imas svoj dohodek, minimalno 400 eur mesecno, redno. Zazeljeno bi bilo tudi, da imas rada zivali, pse, macke.

Sem upokojena, 506 eur pokojnine plus varstveni dodatek, metalka, 39 let, 166 cm, trenutno 84 kg, obicajno(najveckrat) 74 kg, srednje postave, blond, z nedokoncano Oblikovno solo ... sem solastnica stanovanjske hise(podezelje, mestno naselje), mislim da nekje 150 kvadratov, pritlicje plus dve etazi in vrt ... Najprej bi mi, ce je katera zainteresirana, pisala na mail 8silentriver8@gmail.com in bi si po tem izmeljali telefonsko stevilko da se dogovoriva za srecanje v mojem kraju(sem na meji med Notranjsko in Dolenjsko, blizu Ribnice na dolenjskem), da se spoznava, po tem bi zacasno prisla ziveti k meni, da vidiva, ce sva za skupaj, kasneje pa bi se za stalno preselila k meni.

fenix13
4 mesece nazaj
fenix13
4 mesece nazaj


eh "tukaj 4 min nazaj"

V1981
4 mesece nazaj

Imeli so zeljo me opeharit za 850 000 € prek Fb na mail, ki jih sploh nimam ... pricakovali so, da bom podpisala in skenirala dokument, ki je tako zblojemo preveden, da sem jaz kao donator tega zneska ... upam da kdo ne podpise ... najprej si kao dedic, v resnici pa postanes donator ... to bo najbrz nekaj takega https://www.varninainternetu.si/article/nigerijska-in-loterijska-prevara/

fenix13
4 mesece nazaj

dobro ti jutro !!!


V1981
5 mesecev nazaj

Naravno zdravilo ...

bikoborac
5 mesecev nazaj

En lep pozdravček ti pošiljam

V1981
V19815 mesecev nazaj

Kaj ko bi rajsi kaksno zanimivo debato zacel ...

V1981
5 mesecev nazaj

Ne vem kako bi to ubesedila, da ne bo komu cudno izpadlo, pa mi tudi ni, da bi potem razlagala komu ... ko je okrog 2006 slovenski venomski vodnik zvedel kaj se mi je zgodilo v zdravstvu in za pripadnico katerih so me imeli, me je dolocil za ljubljenko neki zenski(pa nima to veze z mazohizmom ali sexom, kot eni so loleki mislili pred leti na fb da ima, ko je bilo govora o moji pripadnosti na eni strani, z nicemer taksnim ekstremnim nima veze) ... in sedaj imam problem, ko me je dolocil za to, sem imela po prometni nesreci probleme s poskodbo glave ... ko je bilo na fb govora o tem sem pa spet imela probleme zaradi malomarnosti v zdravstvu s poskodbo glave ... in zaradi tega se ne spomnim nobenega kontakta in ne vem kako bi bilo najpametneje do kontakta pridt ... tako, da(upam da bos kdaj zasledila to) bi morala omeniti, da moram s teboj zenska nujno pridt v kontakt, mogoce bi bilo najbolje, da najdes mojo st in me poklices, ali pa me kontaktiras ali dodas prek facebooka, ali mi posljes pismo po posti ... vem, da zaradi tega, ker je moj pokojni oce bil na dogovorjenih sestankih z vami, tocno veste kdo sem in veste moj naslov in imate vse moje podatke ... Tezava je v tem, da ne vem marsikaj kar bi morala vedet, se tega ne vem kako govoriti s kaksnim vasim tujcem, koliko ste kaj v kontaktu s svojimi tujci, do cesar lahko pride, ker sem uporabnica svetovnega spleta. Pa tudi nimam kaksnega dokumenta, ali tiste zapestinice, s cimer bi lahko potrdila svojo pripadnost, ce bi to kdaj bilo pomembno. Vem da ti imas vse s cimer lahko potrdis mojo pripadnost, bi me lahko kontaktirala(upam da bos videla to in da te ne bom razocarala z omenjanjem tega)? Najraje ne bi pisala o tem, vendar v tem profilu tokrat sem morala omeniti. Pojma nimam kako je moj pokojni oce prisel do sestanka z vami pred mojim okrog 20im letom in nimam nobenega kontakta od teh, ki jih je on imel. Pa se to bi morala omeniti, da vas jaz nisem imela nikdar namena zezati, bila sem poskodovana in mi je bilo samo do zezanja takrat v tistem klepetu, sicer pa od tega ni bilo nobene skode, enim je nekdo omenil, da sem vas vsakic prcala, moram omeniti, da to ni bil moj namen, da ne boste naslednjic, ce kje na spletu pride do debate o tem mislili da je. Zenska prosim torej, da me kontaktiras, ce kdo to zasledi, ki ve za njo, ali jo pozna, ga prosim, da ji sporoci to mojo objavo. Ne vem kje bi bilo to bolj primerno zapisati kot tu v tem profilu na Mv. Kot ze omenjeno sem imela takrat tezave s poskodbo glave in se ne spomnim niti vsega kar je bilo zapisano, kaj sele kdo je bil prisoten se v pogovoru, spomnim se na kateri strani je bilo in najbolj pomembnih vsebin, le vpletenih v pogovor in kontakta ne. Lp.

V1981
V19815 mesecev nazaj

Zenska rabila bi, da me poklices, ker se moram pogovorit s teboj, tudi glede tega kar je bilo o meni kdaj razpravljano v zvezi z vami, ali pa da mi pises vsaj na mail, je naveden v profilu ... ti imas moje kontaktene podatke, naslov, jaz tvojih nimam, ne bom te nasla ... tudi ne vem kje imas kaksen profil, ti vem da za mene ves, ker je bilo omenjeno v razpravi, upam res da bos pogledala strani kjer sem bila in videla da sem spet, imidz profilov je itak zmeraj isti, tako da lahko ze takoj ves, da sem jaz za profilom.

V1981
V19815 mesecev nazaj

Sem tu in na Paranoidu, Partisu, Youtubeu, Facebooku, Skypeu in na Gmailu ter Outlooku ... sicer pa ti me ne more nihce glumit, ker dolocenih zadev pac ne bi znal povedat ali razlozit glede mene.

fenix13
5 mesecev nazaj
V1981
član od 28.09.2019 tukaj 8 ur nazaj
Moj profil
O meni
Ime
V
Spol
Ženska
Starost
39 let
Status
Samski
Izobrazba
Srednja sola za oblikovanje in fotografijo - graficno oblikovanje(nezakljuceno)
Poklic
Upokojena(zaradi nesrece)
Zanimanja
Filmi
Grozljivke, srhljivke, ... (zanimajo me bolj Duhovne vsebine kot pa neki kriminal)
Glasba
Black, death, ... metal in klasicna
Knjige
Bolj Duhovne me zanimajo, predvsem stara verstva
Kar tako
Barva
Crna
Žival
Pes
Ne maram
Zahrbtnosti, nepostenja, nasilja, ...
Kontakt

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev