1 / 5

Pismo

http://shrani.si/f/1Z/HD/13XYsuJJ/1.jpg

Komentarji 40

če želiš komentirati, se
V1981
4 dni nazaj

Ce koga to moti, da pisem o tem, naj povem, da ga nima kaj motiti, ker imam pravico pisati o svojem zivljenju, ker se ni nic doseglo in se kaj ni prenehalo sem se pac odlocila le to zapisati, da dam ven iz sebe kar me najbolj mori v mojem zivljenju, ker mi je povzrocalo skodo za brezveze in vplivalo na to, da zaradi fizicnga stanja nisem mogla uspeti na vecih podrocjih.

V1981
17 dni nazaj

Tudi to bi bilo dobro omeniti, da imamo v Sloveniji varuha clovekovih in varuha pacientovih pravic v bistvu bolj za okras ... ko sem imela poskodbo skoraj cez celo glavo in poskodovan atlas in axis zaradi(recimo temu) malomarnosti sem kontaktirala po predlogu policije(sicer sem takrat poslala bolj kratke maile, ker sem imela na sveze vklescene mozgane v lobanjo in cesa daljsega nisem uspela sestaviti) najprej varuha clovekovih pravic in dobila odg. da varuh clovekovih pravic ni pristojen za moj primer in kasneje varuha pacientovih pravic in sem dobila za izpolniti neki obrazec vendar tudi ni bilo ukrepano ... kasneje sem pisala tudi na nekaj mailov policiji in tudi ponekod dobila odg., da niso pristojni, enkrat so me celo poklicali nazaj in vprasali se nekaj vprasanj v zvezi z mojim primerom, ne vem ce v tem primeru se kdo kaj raziskuje. V bistvu gre skozi celoten primer v bistvu za groznjo zoper telo in imetje, poskus umora, poskus povzrocitve trajne invalidnosti(delno uspesno), lazno predstavljanje itd. Kdo je v nasi banana republiki dejansko pristojen za ukrepanje v vseh taksnih primerih se sprasujem. Ce se se kaj zgodi in bom sla kam po pomoc in tam naletela na loleke me lahko po hinavsko umorijo in se pred tem na izvidu naredijo butaste in vem da nihce ne bo ukrepal, zaradi tega bom tu napisala vsako podrobnost, ki se jo bom se spomnila in se mi bo zdela pomembna(ne izbrisati mojega profila, ce umrem, tudi ce umrem naravne smrti, zaenkrat bi bilo v redu da ne, da bo to vse mogoce kdo, ki je pristojen za ukrepanje prebral).

V1981
V198116 dni nazaj

Najbolje, da se storilci taksnih in drugacnih resnih kaznivih dejanj(zoper telo in imetje ipd.) mojega in ostalih primerov(ne glede na prepricanje primerov) sami prijavite na policijo(in imate da dosezete, da policija vaso samoprijavo sprejme in da ne lazete tam, ampak poveste resnico(ne da se delate butaste kot vam je v navadi), ce vas je kaksna pravljica spravila do tega kar ste storili za brezveze ali je bil v igri denar ali kaj drugega ipd.), sicer bom v Slovenijo pripeljala kar sem sposobna skuhati(ni proti zakonu, sposobno se je uskladiti z zakonom, da lahko ukrepa), da pride od kje drugje in ukrepa zoper vas(ker imam dovolj tega, da nihce v bistvu nic ne ukrepa v taksnih primerih, ki vem da se se preden sem jaz prisla na svet v nasi banani obcasno dogajajo za brezveze), da se bo sranje v nasi banana republiki koncno enkrat prenehalo dogajati in bojo vsi drzavljani lahko ziveli normalno zivljenje, sploh tisti, ki niso povzrocali resnih kriminalnih dejanj za brezveze. Resno mislim, dovolj imam sranja in dovolj imam tega, da sem v tako slabem stanju za brezveze in tega, da se okolici vedno opere mozgane, da mi nikoli nic ni bilo(imam dokaze, da mi je vedno bilo nekaj, ko sem prisla po pomoc). Ce zvem, da se sranje se vedno dogaja komurkoli za brezveze bom napisala tu spodaj vse kar zvem iz dovolj zanesljivih virov, ki nimajo navade siriti lazi ... in bom tudi dosegla da se bo enkrat ukrepalo zoper taksne loleke, ki se greste kar nekaj - kot je bilo receno iz strani vecih razlicnih ljudi(ko je bilo govora o raznih primerih), ko se taksni loleki(ni bilo receno loleki, najbolj primeren izraz za taksne, ki se grejo kar nekaj, ko je nekaj butasto je to najbolj primerno butasto imenovati) odlocijo da bojo sodisce, nedolzna bitja trpijo v tisini.

V1981
V198116 dni nazaj

Sem ze hotela zbrisati ta drugi komentar, ker ne bi rabila povedati, da mislim nekako ukrepati, ce ne bo nihce ukrepal, vendar ga ne bom, ne glede na to kako zblojeno zveni(cetudi je napisan v jezi resno mislim). Predlagam, da se kdo, ki je kaj prezivljal in nic dosegel vse pove o svojem primeru, lahko tudi tu v teh komentarjih(vendar ne bom komentirala, razen ce se mi bo zdelo pomembno, da komentiram) ... zapisem samo za kar sem prepricana, da je povezano z necim npr.

Prepricana sem, da ce bi jaz nekega loleka ubila v samoobrambi, da bi bila takoj na sodiscu in v cuzi, eni so pac nadpovprecno zasciteni v tej drzavi, preprosti ljudje pa nikakor ne dosezemo pravice. Primeri pri katerih pa je slo mogoce res samo za malomarnost pa se tozijo po 16 - 20 let v tujini(ker v Sloveniji ne dosezejo nic) preden kaj dosezejo.

V1981
17 dni nazaj

To bom tudi napisala ... tisti iz okolice, ki ste klicali mojo familijo, ko sem jaz kam sla in tezili s psihiatrijo(psihiatrija povzroci npr. da problemcek, ki ga lahko resis v enem tednu postane taksen problem, da ga je potrebno resevati leta, ker se ne zanjo v nic poglobiti, sem videla ze pri vsakdanjih labilnostih, da je tako, razocarali so me popolnoma) se najprej zbudite enkrat, ne morem drugace reci ... drugic bom osebi, ki jo bo kdo klical utrujala toliko casa dokler ne bo povedala kdo je klical in bom vlozila privatno tozbo(sem pravno zavarovana ze nekaj casa), ker nima kdo kaj klicati ... ce ze komu kaj ni jasno naj poklice mene, ce se gre za mene, ker jaz vem cemu kam grem pa kaj uredit itd., drugi ne vejo ker jim ne razlagam ... pa tudi ni vam treba nasesti vsaki pravljici, ki jo kdo, ki je malo zblojen pa cesa ne razume razsiri okrog, v tem primeru se tudi poklice mene, ce se gre za mene in se me vprasa za kaj gre pri cem. Ce gre pa za kaj taksnega kar trenutno ni za razlagati pa ne bom razlagala, vendar se tudi poklice mene, ce se ze koga klice, ce gre za mene.

Nekajkrat kasneje je bilo da bojo pristojne poklicali ... kdo naj bi bili pristojni za mene, to me zanima? Za sebe sem jaz pristojna(odvisno kdo so pristojni, ce so dovolj poglobljeni, da jim lahko zaupam?, ko bi bili tisti na katere sem sedaj pomislila bi bilo se v redu), drugace pa naj t. i. pristojni sem pridejo, ne bom jaz nikamor hodila in bom jaz t. i. pristojnim razlozila cemu sem sla pes ali pa na stop v sosednji kraj npr. ... takrat ko je bil taksen klic nazadnje sem sla nesti racunalnik na servis, nobenega drugega problema ni bilo. Ne zastopim v cem je problem, res ne, najbolje bi bilo mene poklicati, bom se najbolj zadovoljna.

700r
18 dni nazaj

:(

V1981
V198118 dni nazaj

Moram vse kar me najbolj mori glede mojega primera dat ven iz sebe

700r
700r18 dni nazaj

prav je tako.. ti le piši, mi bomo pa brali

V1981
20 dni nazaj

Vidi se ze na prvem rentgenu, da so celjusti zvinjene na skupaj itd. ... eni so se ze sprasevali od cesa to, to je bila prva deformacija telesa, tam nekje med 9im in 10im letom mi je stric(ki je sicer zivel v Ameriki) zacel stiskati ustnice na sobo in ker niso sle na sobo mu je zasekalo in mi je zacel stiskati celjusti skupaj, ker je drzal premocno nisem mogla odpreti ust ali premikati glave ... (ne vem kako bi to ubesedila, zacela sem delati mmmmm kot ne) zacela sem delati mmmm je se dalje stiskal, zacel zvinjati, sem mu zacela roke vleci stran in je se dalje stiskal, ves cas sem delala mmmmm ... kasneje sem ga zacela boksati v roke, brcniti ga nisem mogla, ker bi mi ta gib zlomil vrat zaradi polozaja ... in mi ni jasno kaj mu ni bilo jasno, se dalje je zvinjal je ze bilo na skupaj in naprej in spodnji zobje so sli pod zgornje, cutila sem ze pekoco bolecilo v sencih, oceh, lobanjskem dnu in zatilju ... je se vedno stiskal, po tem je prisel oce in mu rekel naj spusti usta, da sem cela zaripla v glavo, ga sploh ni poslusal, zvinjal dalje, deformiral mi je obe celjusti, lobanjsko dno, obraz ... po tem je bila bolecina v mozganih in sem mu zapicila nohte v hrbtno stran roke pod kozo in strgala kozo in je lolek koncno spustil ... po tem se mi je stemnilo in zgleda sem zgubila zavest, ker se spomnim samo, da me je oce spraseval, ce lahko neham kricati in sem hotela reci da ne morem in mi ni ratalo, spomnim se tega in ene zadnjih 20 sekund krika ... oce je butla vrgel ven po tem je nekoga klical in razlozil kaj je bilo in da sem bila ko je spustil celjusti nekaj casa kot kip popolnoma neodzivna v sedecem polozaju po tem pa da sem zacela izvajati kaksno minuto trajajoci krik ... loleki so predlagali naj probam zviniti nazaj narazen, itak sem rekla da ne morem, ker ne bi bilo nic boljse, celjusti so bile zalomljene na enem delu in zvinjene na notri ... Ni vec prisel na obisk, lobanja se mi je malo narobe razvila zaradi tega butla in popokane kapelare v oceh imam od takrat.

Pri ene enajstih letih mi je napacen nacin slemanja zlomil vrat(se vidi to nad ramami v vratu, vretenca sta ostala rahlo deformirana) ... ker so loleki razmisljali, da imam jaz to najbrz angino(nihce me ni poslal na slikanje), se mi je zaradi zlomnjenega vratu poskodba razsirila na zatilje in popokal mi je lobanjski skalp ... od tajrat dalje imam dodatne(sicer mocne) brazgotine na lobanji.

V1981
V198118 dni nazaj

Brazgotine iz otrostva najbrz niso opazne na rtgju(mislim, da je tako, da se jih ne opazi), vidi se samo, da je malo deformirano, brazgotine iz odrasle dobe pridejo bolj opazne, sploh tiste, ko ni bilo kaj dano skupaj in fiksirano ter so debele brazgotine zrasle vmes ...

Mogoce bi bilo dobro omeniti se to, ce bo kdaj pomembno, imam rahlo deformirana stopala zaradi bulerjev, najbolj se opazi, da sta palca nekako kot bi bila zvinjena na notri proti ostalim prstom, prej ni bil taksen problem(sta bila zavita samo nohta na palcih, rasti sta pricela tako, ko sem zacela nosti bulerje), problem je nastal pri kitajskem ponaredku Getta Grip. Kolena so me zacela boleti kaksno leto po tem ko sem zacela nosti bulerje, mozno da so bila malo obrabljena, vendar je ta problem izginil skoraj popolnoma.

30. 11. 2005 so mi poskodovali tudi dva prsta na levi nogi(na sredini prstov pri clenkoma, bila je razkajoca bolecina v obeh clenkih kar dolgo), ko me je vlekel za noge (omenjeno v pismu in spodaj, prepricana sem da je bil moski, zenska mi je samo govorila(kdo bi vedel cemu), da me bo potegnila za noge, enih petkrat ali sestkrat, nisem stela). Nisem napisala spodaj, ker spada k deformaciji stopal.

V1981
21 dni nazaj

Enkrat pri 21ih letih je en kolega sem pripeljal enega kolega(ki ga zgleda ni poznal dobro) ... bili smo spodaj v sivalnici,(ki ni vec sivalnica sedaj) ko sem omenila da me glava boli zaradi udarca v glavo ... postavil se je za mene in mi malo pod senci zacel z mocjo stiskati lobanjo, ni bilo v redu in sem mu zacela roke vleci stran, malo po tem se je ze zaslisalo skrtanje in mu je kolega rekel kaj dela, kaj mu ni jasno ... je ta spustil in odskocil; fak ziva je, psihiater mi je rekel naj se najprej prepricam, ce je clovek ziv(delal je baje v mrtvasnici, utrgalo se mu je, ker je imel navado trupla posesti na stol, jim odpreti lobanjo in vzeti mozgane ven ... lastni partnerici je baje, ko mu je zacelo trgati resno poskodbo lobanje naredil ... ne vem kaj taksne ljudi spustijo med ljudi, ki ne vejo kaj delajo) ... po tem mu je zacelo sekati, da bo nekaj poravnal nazaj in mu seveda sploh nisem pustila, da mi se pride blizu ... ene 15 minut po tem je eni prijateljici zacel isto delati, je ze prijel skalpel, da bo zarezal na temenu ... takoj potem mu je nehalo sekati in ji je dal skalpel v roke in ji rekel, da ji ga podarja, da ima same probleme z njim ... potem je imela butasti skalpel en dan skozi pri sebi ... glava jo je bolela nenormalno se nekaj dni po tem, mene malo manj ... Da ni slucajno se kdo taksnega loleka pripeljal sem.

V1981
21 dni nazaj

Selila sem se ven iz petega stanovanja ... Elvira in neki njeni kolegi so pokradli pol stvari, ki so bile pripravljene za odpeljati preden jih je stric(s katerim takrat nekaj ni bilo psihicno v redu) uspel zloziti v prikolico in avto ... vem da je to res, ker sta mi dve osebi povedali, da je kasneje imela Elvira moje jedilne nozke in multipraktik itd. v spodnjem stanovanju, kjer je prebivala ... upam da tisti mr in rtg, ki je bil med stvarmi ni bil vrzen stran, ker bi imela original ... dobro, da niso ukradli pcja, bi bilo pa dobro dobiti nazaj solski indeks, samo ne vem kako bi bilo to izvedljvo, ko se ti ena butasto dela, ko poklices(takrat se isti dan) da so bili romi ali pa kosovni odpad odpeljali stvari in ce so oblacila v kanti(ki jih je itak ona pa "sodelavci" vrgla stran) moja ...

V1981
21 dni nazaj

Bila sem se v tretjem stanovanju v Lj. ... sla sem v trgovino in tam srecala Damjana Demsarja, ki se je kasneje predstavil kot fizioterapevt, sla sva v stanovanje pogledati zemljevid, ker je iskal neko ulico ... po tem se je ponudil, da me pregleda(bila sem se poskodovana), sem se razmisljala, da je dobronamerno in da bo imelo kaksen smisel ... kasneje sem zacutila njegov falus v zacetku anusa in sem mu z rokami potegnila njegov pulover cez in mu rekla naj preneha s tem ... vec dni po tem je spet prisel(oblecen je bil kot fizioterapevt) in pozvonil ter rekel da ima neki dober predlog za neko zdravilisce ... bila sem v preslabem stanju, da bi se uprla slatanju po dojkah, sem pa se uprla ko je z rokami zacel vleci mojo glavo k svojemu obrazu, da bi me zalizal ... po tem sem se vsedla in mu rekla naj si drugo ancko(ker sem bila poskodovana) najde, zgleda ni dojel kaj sem mislila s tem ... ko sem vstala in sla v drug prostor je ukradel moj mobilnik dal v zep in odsel ... izgleda je dal svojo kartico v telefon, ker je reagiral t. i. mobilni sledilnik, ker je poslalo osebi, ki sem jo izbrala sms z imeiem in njegovo telefonsko stevilko, ki je bila shranjena v moj imenik, sklepam da je telefon po tem tudi zaklenilo, ker je bila vstavljena druga sim notri, ker sem imela nastimano se nekaj, da zaklene telefon s kodo telefona, ce je vstavljena druga sim notri ... Na sreco ni vec prisel. Vrni mi telefon, ker je bil spomin na staro mamo, ne naslikaj se mi v zivljenje vec.

V1981
22 dni nazaj

To ze dlje casa razmisljam kako razlozit, ker mi je skoraj vsak drugace povedal, ker pac niso bili zraven ... ena zenska je zaklala svojega partnerja v dimlje, da je izkrvavel, eni so govorili da naj bi bila nesreca, vecina da naj ne bi bila nesreca ... ko so se ljudje pogovarjali zunaj o tem primeru je kdaj nekdo, ki me je poznal rekel ljudem, da nisem ta zenska jaz, ker so eni poznali njega in njo eni pa samo enega ... kot mi je znano naj bi bil primer na sodiscu in kot nesreca. Na forumu kjer sem bila pred leti je tudi nekdo besedno napadel mene po niku v zvezi s tem primerom kot da sem ta zenska jaz, tudi na forumu so temu povedali, da nisem ta zenska jaz ... Kot vem mi ni podobna sploh, ne razumem kako je sploh kdo pomislil, da sem jaz ona ...

V1981
23 dni nazaj

Poskus posilstva is strani napadalca s sekiro pri 17ih letih je bil kasneje na sodiscu ... ko sem preden je bil primer na sodiscu povedala kaj se je zgodilo Zivani Mulej po telefonu sem dobila od nje odgovor: jaz pa s spolnostjo nimam tezav ipd., zagovarjala je tega Ferdinanda Struklja in kasneje iz moje cisto drugacne zgodbe spacala ven zgodbo, da sva jaz in se nekdo, ki ne obstaja posilila njo na neobstojecem sprejemu v neobstojeco skupnost(hotela sem nekaj sestaviti kar kasneje nisem, itak da ne bi podpiralo posilstev ipd. in ne bi bilo sprejema kot si je ona ne vem cemu predstavljala to in bi bilo bolj v duhovnem smislu, na seznamu sva bili samo jaz in ona) ter je kasneje temu zacela celo verjeti ... kasneje je poslala eno do mene, ki mi je nakladala kako bi ona se vedno rada bila moja prijateljica ... vec let po tem, ko sem bila poskodovana od nesrece se mi je naslikala v stanovanje v katerem sem takrat prebivala ... ma ti tudi samo spizdi ven iz mojega zivljenja in da se mi vec ne naslikas pred oci, da te ni slucajno spet kdo pripeljal tja kjer jaz sem, ker tako pokvarjene osebe kot si ti jaz v svojem zivljenju gledala ne bom. Ko je govorila to okrog so me ljudje napadali s tem kako sem lahko posilila sosolko ipd. in nekdo se mi je za hrbtom zadrl cez dvorisce Krizank, da so njegovi kolegi iz zdravstva izjavili, da naj upam da zaradi Zive ne bom nikdar potrebovala njihove pomoci.

V1981
V198123 dni nazaj

Moja prva sostanovalka v tretjem stanovanju v katerem sem prebivala je kasneje bila v najemu v stanovanju Ferdinanda, ugotovila sem po sliki, ki ji je je dal v spomin, povedala mi je kako ji je neki njegov psiholog razlagal, da on ne bi nikomur nic storil(zgleda ni videl vsega o njemu) ... itak da bi, brez razloga, ce ne bi bilo tam nekoga(ki ima zgleda tezave s spominom), ki me je resil(glede tega kar je ze bilo omenjeno in je bilo obravnavano na sodiscu) bi bilo slabse vse skupaj kar je bilo, razloge, ki jih je navedel na sodiscu si je izmislil iz mojega pricanja, da bi vse izpadlo po njegovi omejeni logiki lepse. Lahko bi ga zaprli za dlje casa, bi bilo logicno.

V1981
V198123 dni nazaj

Kasneje je bil se Siki na zgoraj omenjenem seznamu in nihce vec(tri osebe), seznama potem ni bilo vec, ker sem se odlocila, da ne bom sestavila skupnosti. Samo da ne bos zdaj ti se njega cesa obtozila, ce kdaj zasledis to, kot si mene in neobstojeco osebo.

V1981
V19814 dni nazaj

Zivine lazne obtozbe so povzrocile marsikaj, ker je skoraj vsak kar verjel vsaki njeni nelogicni izmisljeni narkomanski pravljici, ne morem drugace reci ... Obobren mi je bil izredni rok za popravni izpit za slovenscino na katerem sem izpit opravila, pripadalo bi mi, da se vpisem na redno, vendar je to takratni ravnatelj zaradi Zivinih laznih obtozb preprecil in se je pricakovalo, da se za vpis na izredno napisem nekaksno prosnjo ... oce ji je rekel, da ve da so obtozbe lazne in da jo bo tozil, ce ne preneha, ne vem cemu je ni ... ko je hotel glede marsicesa ukrepati, ker se ni prenehalo(povedal mi je nekaj stvari), je nekaj casa po tem umrl(ko je sel s kolesom na voznjo mu je raztrgalo srcno aorto). Tudi takratna pristojna za izredni program(neka profesorica za anglescino) mi je omenila, da je to kar me Ziva obtozuje vplivalo na to, da sem pristala na izrednem ... izjavila mi je: imas sreco, da te ni prijavila na policijo. ... sem ji rekla: skoda, da me ni, bi primer raziskali kot je treba in ugotovili, da Ziva laze ... in mi je rekla, da naj se pritozim, da je to bilo povezano s tem, da se mi ni po opravljenem izpitu omogocilo vpisa na redno. Ce bo kdo od vas to zasledil upam, da ste ze ugotovili koncno, da kar je Ziva govorila ni resnicno, ker me mori to, da kdo kar verjame neke pokvarjene neumnosti.

V1981
26 dni nazaj

Tudi drugi primeri obstajajo, bili smo banana republika se preden sem jaz prisla na svet ... ko sem se zacela solati v Lj. so mi ljudje razlicnih prepricanj povedali vse mozno o ljudeh razlicnih prepricanj ... treh primerov, ki so mi jih opisali med 16im in 20im letom ne morem pozabiti, ne vem cemu ne ... enega prijatelja od enega znanca so na rtg slikanju vprasali, ce so mu vsec angelska krila in mu kasneje zlomili lobanjo, po priblizno 14ih dnevih je umrl, mislim da je imel okrog 21 let ... eni mlajsi zenski je bil dan previsok komat, en mi je rekel: prijateljici je komat naredil totalno pizdarijo itd. ... nekaj dni kasneje je rekel: umrla je, skoda jo je. ... in bil je se en primer, ko je eni zenski nekdo na ctju podobno vklescil lobanjo kot meni z debelejsimi "povstrcki"(naprava naj bi imela podoben oglati nastavek kot pri mojem primeru in ne ovalen nastavek za glavo kot ga ima obicajno ct naprava, v mojem primeru je bil oglati nastavek kovinski po klosarsko prisravfan z vijaki na sredini na podlago), cez vec kot teden dni naj bi oslepela ... V glavnem ljudje so mi v Lj. govorili razne zadeve, vendar se nisem mogla sprijazniti, da smo taksna banana in si nisem ustvarila mnenja, ce je res ali ne in sem kasneje vse to pozabila, teh treh primerov se ne vem cemu spet spomnim.

V1981
29 dni nazaj

Nekaj osnutkov, kar sem na hitro poiskala, na foliji je ponekod tudi se bolj ocitno vidno, vendar nimam skenerja ... Kdor ne vidi kaj vse je narobe zarasceno in deformirano mu ni pomoci, sploh ce dela v zdravstvu ...

Rtg
http://shrani.si/f/1c/T5/3VXiIAkL/denz1.jpg
http://shrani.si/f/2f/mW/2P5ZDyQV/denz2.jpg
http://shrani.si/f/1b/N3/3wtOPpIq/glava.jpg
http://shrani.si/f/3C/wu/4spdCdL2/glava1.jpg
http://shrani.si/f/1g/Wa/6wdgRpm/kriz.jpg
http://shrani.si/f/1z/ih/rDktDRS/kriz1.jpg
http://shrani.si/f/41/QU/4Ejxm5eh/ske1.jpg
http://shrani.si/f/q/yY/38haqrWW/ske2.jpg
http://shrani.si/f/L/74/1qbeZqjX/ske5.jpg
http://shrani.si/f/G/Hn/3OMnBPqR/ske6.jpg
http://shrani.si/f/3O/WI/2OaVGS40/ske7.jpg
http://shrani.si/f/3J/K6/1ESxSsFu/skel1.jpg
http://shrani.si/f/1/pS/2LScD4iH/skel2.jpg
http://shrani.si/f/m/UZ/3WRbMWlv/skel3.jpg
http://shrani.si/f/3q/1p/4sDGL6it/skel4.jpg
http://shrani.si/f/x/Tk/3QhQElEx/skel6.jpg
http://shrani.si/f/1W/6O/1UeZVDon/skel7.jpg
http://shrani.si/f/3a/Hn/2K8Sw5W9/skel8.jpg
http://shrani.si/f/M/DZ/bvh21F/skel9.jpg
http://shrani.si/f/1X/U1/1ZWeZyjQ/skel11.jpg
http://shrani.si/f/3W/xL/426jfyhF/tenz.jpg
http://shrani.si/f/25/WE/3ycz9N9K/vrat.jpg
http://shrani.si/f/3H/vT/2izAr50Y/vrat2.jpg

Ct
http://shrani.si/f/2G/ZC/38bm7u2j/0.jpg
http://shrani.si/f/1c/Q8/4kEoFftO/1.jpg
http://shrani.si/f/p/2y/dEtvNE1/2.jpg
http://shrani.si/f/1X/TO/4wj3lDUg/3.jpg
http://shrani.si/f/1j/x8/1RNwWkfA/4.jpg
http://shrani.si/f/3C/xl/1Hxv6Vem/5.jpg
http://shrani.si/f/42/Rj/3TTvQ6eA/6.jpg
http://shrani.si/f/2W/jh/1zIUJkZN/7.jpg
http://shrani.si/f/1g/13c/3RQwnRCr/8.jpg
http://shrani.si/f/t/S5/UBKp30d/9.jpg
http://shrani.si/f/2O/uw/4FOd9RqD/10.jpg
http://shrani.si/f/e/IU/2o8JkE7m/11.jpg

V1981
29 dni nazaj

Linki so v naslovih, marsikaj bi se bilo za omeniti, medsebojni dialogi nekaterih kje npr., vendar marsikaj ne bo nikjer omenjeno, ker ne zelim izpostaviti nedolznih oseb.

V1981
V198127 dni nazaj

Npr. minilo je vec mesecev, ko npr. poskodba kriznice ni bila zdravljena in Joze Vidmar je zopet visel v najemniskem stanovanju(prislinil se je k bivsi sostanovalki, ki ni povezana s tem, na obisk) v katerem sem takrat prebivala, medtem ko sem s poskodovano kriznico, hrbtenico in rebri ... furala safr v lezecem polozaju na postelji sem v sosednjem prostoru poslusala npr. ... on: sedaj so ze vecna lovisca; ona: kaksna vecna lovisca, za koga zanjo?; on: ne za to njeno poskodbo(lolek butasti, poskodba je bila pa smrtno nevarna - to je moj pripis ... potem je se nakladal kako po zdravljenju, ki ga je on zavrnil ne bi imela nikarsnih posledic zaradi nesrece itd., takrat sem zvedela da je lolek zavrnil v redu zdravljenje z medicinskim pripomockom in vse ostalo in da je on s tem skuhal nekaksno lobiranje okrog mojega primera in da je en lolek lobiral neka vecna lovisca ipd. ... ko je nabijal to je vedno mislil, da jaz v sobi spim in da ga ne slisim) ... naslednjic: on: sprasujejo se kako to, da zenska ni pokazala poskodbe, da je tako ne bi spregledali ...; ona: Kaj so oni travmatologi ali ona, kako so lahko tako ocitno poskodbo spregledali?; ipd.(pri tem jo je se hotel prepricati, da mi ukrade rtg, da se bo on naredil butastega, da ne bom poslana na zdravljenje(zaradi tega da tisti, ki jih je vpledel v moj primer ne bi izpadli butli(kot je izjavil)), ki ga je po neumnosti zavrnil ipd. in da bo zrihtal drugega specialista za hrbtenico, da naj rece, da sem padla in se pri tem poskodovala ... ona mu je rekla samo da se ona taksnih zadev ne bo sla in se tudi ni sla); spet kdaj drugic: obcasno, ko se je prislinil na obisk je prisel v mojo sobo in zacel nabijati kako bo on mene cudezno pozdravil, ma lolek en ti samo spizdi ven iz mojega zivljenja in se ne vtikaj nikoli vec v moj primer, ce mogoce zasledis to, ce ne bi bilo vsega tvojega vmesavanja bi bil moj primer ze zdavnaj razresen in bi bilo vse urejeno in ne lolek jaz nisem hotela, da zdravljenje zavrnes jaz sem hotela vedet kaj mi je in imeti vse kar mi je bilo natancno opisano na izvidu ... vsakic, ko si hotel popraviti kar si zakuhal si zakuhal se vecje sranje. Enkrat prej: ona: na rtg se vidi zlom v krizu; on: pravijo da so to sklepi; ona: kaj a ima stiri sklepe, sklepi so v blizini poskodbe ... in po tem je naslednjic prisel nakladati kako so pogruntali, da je v kriznem predelu res zlom itd.

V1981
V198127 dni nazaj

Zdravnik, ki je kot mi je znano specialist za roke in noge(prvi zdravnik, ki ga je Vidmar vpletel v moj primer, po tem ko je zavrnil moje zdravljenje): (zal se ne spomnim vec datuma) ... on: a na kolena se pa lahko vrzete?; jaz: ne bi bilo izvedljivo(nisem se vedela kako me Vidmar lazno predstavlja naokoli); on: a tipkate pa lahko?; jaz: ne tipkam veliko le ko moram komu kaj odgovoriti; on(zgleda da mu je kapnilo):ta vas "prijatelj" vam skodo dela, najboljsega med nami vam je zavrnil, hrbtenico vam je hotel ravnati ... jaz se ne spoznam ... lahko vas posljem k njemu ... (nisem vedela se za kaj gre, ker se nisem vedela da je bilo zdravljenje zavrnjeno iz strani Vidmarja in nisem vedela, da mi je res kar sem mislila da mi je itd. in sem odg.: ne vem(cemu me niste kar avtomatsko poslal k njemu, ce ste zvedel za kaj gre?(ce mogoce zasledite to)))

V1981
V198127 dni nazaj

28. 11. 2005 po slikanju in pregledu sem zaslisala pogovor(ostalih pogovorov, ki sem jih poslusala ne bom omenjala) o tem, da bo zrihtal nekega mavcerja, ki bo zrihtal to kar mi je bilo pri nesreci, da bo v redu(to je bil moski glas); drugi moski glas: kaj bi ti rad vecna lovisca?; prvi moski glas: daj glavo ven iz evidence; zenski glas: jaz vas ne krijem(kot sem se slisala naj bi imela tudi glavo nekaj poskodovano, samo to nisem prepricana za kaj je slo, ker tega rtg od tega dne nimam) ... mogoce bi bilo dobro omeniti, da izvid na kterem pise 04. 02. 2008 nima navedenaga pravega datuma, ker je bilo to naslednji dan, ko sem zelela pregled enega rtgja glave, ki sem ga imela s seboj in me je vpr. ce je to ct in pregledal vrat ... Kar je rocno napisala ena zdravnica na Metelkovi na izvid je tudi kar nekaj, sprasujem se kaj mi je kaj pisala v karton, ker je sprasevala kaj sem vzela ... nic nisem vzela, dobila sem neko injekcijo(mislim da Apavrin, nisem prepricana) 28. 11. 2005 preden sem slisala omenjeni pogovor ...

V1981
V198127 dni nazaj

30. 11. 2005 ... telefonski pogovor, zenski glas ... jaz mislim, da nekdo, ki je nekaj storil bi moral sam to doziveti ... miljon ... lahko je ne dobi ... potem je prisel neki pacijent z napotnico in ne vem kaj so mu govorili, ker se je razburil, da je prisel sem, ker je hotel razbremeniti Urgenco, da ne more verjeti itd. in je vzel napotnico in so mu rekli da ga bojo prisli iskat ter je rekel, da ga ne bo doma ... po tem se je ustavil pred menoj in mi je rekel, oprosti jaz bi te nadomestil, ce bi mi to po tem tudi zagipsali in sem ga gledala cudno ... zenski glas: se ona vam ne verjame(receno temu pacientu cez okence pri rtg sobi) ... nakar je sel notri v rtg sobo nekdo oblecen kot hisnik in kasneje prisel ven in mi je rekel, da naj grem domov, da od tu ne bom prisla ziva ven ... Nisem se vedela, da so taksni loleki v zdravstvu in nisem nic vzela resno ... po tem je bilo to kar je napisano pod ta datum v pismu in kasneje iz sosednje sobe pogovor: zenski glas: smeh ... sedaj je vse 2 mm narazen; drugi zenski glas: saj itak sploh ni clovek ... po tem neko govrjenje vsepovprek med osebami v sosednji sobi, ki ga ne uspem razvozlati niti v spominu ... moski glas: satanisti so venomi, kje si to pobrala(jaz se sprasujem kje, od mene sigurno ne, ker nisem omenjala tega izraza nikjer, dokler nisem govorila z ljudmi, ki so v redu ljudje in ne karkoli kar tile loleki mislijo o njih, njim tudi ne bom nikdar omenila tega izraza ali cesarkoli, ker so prebutasti, da bi karkoli razumeli) ... ipd. To kar je vidno na rtg narobe zarasceno kasnjeje je glede na to kar sem cutila povzroceno ta dan ... ponovne, vecje tezave s kriznim predelom so bile npr. in na kasnejsem rtg so vidne brazgotine na vseh rebrih 3 cm od hrbtenice na obeh straneh hrbtenice, razen na spodnjih dveh rebrih ne. Tile loleki so tudi mislili, da sem jaz povzrocila nesreco, ki sem jo prezivela. Nimam izpita, auta se nisem vozila in ga ne znam, nihce mi noce pokazati kako voziti, da bi po tem probala peljati 50 m.

V1981
V198127 dni nazaj

Bila sem opozorjena, da bi kaksen lolek, ce bi kaj zasledil npr. hotel nabluziti kako sem jaz norela kje ipd., tako da moram omeniti, da sem povsod govorila umirjeno, samo povedala sem kaj mislim, da imam poskodovano ipd.

V1981
V198127 dni nazaj

23. 12. 2013 je prisla kar ena, ki je rekla da je bil moj primer v njene roke dan, pa nekaj govorila o tem da naj se zanimam za tajnistvo pa da se mi ni treba na kolena metat ipd., tako da sklepam da je to spet Vidmar skuhal in njegovo lazno predstavljanje me kot tajnice, ki se mu mece na kolena(nikoli se ne bi nikomur, sploh ne njemu), da je prisla druga oseba, ki se je seveda naredila butasto. Ta lolek se je zgleda se kar mesal v moje zivljenje po tem ko ga nisem srecala enih 6 let in tudi ne govorila z njim.

V1981
V198126 dni nazaj

Pred 08. 12. 2005 je bilo: Vidmar: tapravi pridejo, bojo takoj vedeli, ce ji kaj je ... In kaj je bilo ... ekipa, ki je nadomestila pravo ekipo ... moski glas: celado ji dol snemi; drugi moski glas: saj nima celade; prvi moski glas: tole zadaj ima poceno ... in po tem mi je vzglavnik nastavil na bolece mesto na zatilju pri pregledovanju z napravo ... drugi je nekaj kar je naprava belezila strgal stran in spravil v zep ... po tem zunaj, imela sem ruto zunaj na glavi in mi ni jasno kaj temu loleku ni bilo jasno, rekel je: to ne bo zdrzalo, celado si dajte na glavo ... in ce to prezivite jaz osebno poskrbim, da se vam kaj taksnega vec ne zgodi.

V1981
V198126 dni nazaj

08. 12. 2013 mi je un, ki mi je dal komat govoril nekaj o tem kaj vlada pa da mi na izvidu pise kaj vlada ipd. pa ni bil on tam za to da da komat, rekel je da bo on, da ima neporavnane racune z menoj, nekaj v zvezi z Zdravnisko zbornico(ce slucajno to zasledis, jaz ti nisem nikamor vmesala Zdravniske zbornice, ni mi jasno za kaj gre) ... meni ni bilo nic jasno kaj hoce od mene ... oseba v blizini: to je got(nisem got), kaj imajo oni z gotom, oni ne marajo gotov; on: en pozna gota(ce si Vidmarja mislil jaz ne vem kaj se on kje gre, jaz ne vem niti tega kje on drek mesa samo v mojem primeru, sicer pa on mene ne pozna, on mene pozna samo na videz v bistvu, ljudje kateri me poznajo samo preko interneta in ne osebno me poznajo bolje kot on, nihce ki me pozna se tega ne gre) ... ce si naprej kar si govoril me imel namen poslati k tistemu, ki ga je Vidmar zavrnil(oz. je zavrnil normano zdravljenje, ki je bilo predvideno na samem zacetku z normalnim medicinskim pripomockom), glede na to kar si omenil, da je bilo zdravljenje zavrnjeno, se sprasujem cemu me nisi poslal k njemu in mi kasneje razlozil karkoli si ze s cemerkoli hotel povedat, ker meni dejansko ni jasno kaj si hotel s tem ... pa ce sem zrtev tega kar vlada si spraseval, da me lahko resis ipd. ... se sprasujem cemu si mi po tem dal previsok komat. Meni res ni jasno kaj se tam dogaja pa kdo se mesa v kaj pa kaj se kdo gre in jaz nimam nic s tem, niti s tem kar se gre Vidmar, to kar se je npr. Vidmar mesal v moj primer in skuhal vedno vecje sranje v mojem primeru je bilo proti moji volji. Upam da ne bo kdo kar nasedel, da je kaj po moji volji, ce se bo kdo mesal kaj kje.

V1981
V198123 dni nazaj

07. 01. 2015 me je un lolek na slikanju zamenjal za eno zensko(ne poznam), ki je nekoga po krivem obtozila posilstva, ker je bila paranoicna zaradi svojih starsev ... mislil je da sem ta zenska jaz in mi je izjavil, da me bo on oznacil kot posiljevalko otrok, da bo poskrbel za to, da bom znana po tem ... sem mu rekla da ne bi tega naredila za nic na svetu, za nobeno ceno ipd. in mi je izjavil, da me bo zastonj tako oznacil. Po tem sem razmislajala o tem, ce nekateri uporabljajo te oznake zaradi tega, da bi sami izpadli lepsi, da morda pa so sami storilci tega s cimer oznacujejo ljudi, ki so nekaj preziveli ipd. Mene noben otrok ni nikoli privlacil spolno in me ne bo, ne samo zaradi tega ker se mi to ne zdi normalno, tudi ce ne bi sama dozivela pedofilije v otrostvu me ne bi privlacil.

V1981
V198118 dni nazaj

Cetrti komentar. Rekla sem ji, da sem kl. na Urgenco in, da so mi rekli, da naj pridem na Polikliniko za ponovni pregled rtg slik in ne kar je napisala na izvid, da trdim, da sem zmenjena s travmatologom za ponovni pregled rtg slik. To kar je omenjeno za datumom, ki je napacen je omenjeni naslednji dan(ne dan po napacnem datumu).

Osmi komentar. Spodnji rob vzglavnika mi je nastavil nekje na spodnjo tretino zatilja glave po tem ko sem se jaz vlegla na vzglavnik v pravilni polozaj(premaknil ga je previsoko). Sredi pregledovanja, ko je naprava se nekaj belezila je strgal nekaj stran in po hinavsko skril v zep, kaj je bilo to ne vem.

V1981
V198118 dni nazaj

19. 12. 2013 Kaj je z vklescenjem(tu je imela naprava oglati kovinski nastavek po klosarsko prisravfan z vijaki na srednjem delu in ne ovalen kot ga ima obicajno ct naprava) lobanje z nenavadno debelimi "povstrcki"(kot vem so normalni "povstrcki" za ct napravo na koncu ozji in se jih lepo normalo da na mesto, tu pa sta bila pravokotna kvadra iz neke pene), ki jih je grobo porinil na mesto povzrocil sem rahlo zacutila sele po tem ko jih je grobo potegnil stran in ko sem vstala ... sele po voznji do doma sem dejansko zacutila kar je poskodoval ... kar je, kot je v pismu omenjeno, vidno na rtg na foliji iz Kocevja(sla sem takoj po tem na rtg slikanje v Kocevje da bi imela dokaz kaj je bilo povzroceno na ct, ker se dokler na ct slikanju v Lj. "povstrckov" ni potegnil stran ni opazilo).

V1981
1 mesec nazaj

Ne vem, ce bo kdo razumel razlog, cemu sem objavila to pismo, ali pa razlog da sem ga vstavila v karton skupaj s cedejem z rtg posnetki, ali pa razlog, da sem ga sploh napisala takrat v jezi in razocaranju ... nisem pri volji razlagati, na kratko, razlog je, da smo se vedno banana republika na vecih podrocjih(sploh ni vazno kdo je na oblasti). Lahko bi bolje in bolj logicno napisala pismo, vendar ker sem bila rahlo zmedena od tega, ko sem videla kaksnih vsakdanjih labilnosti ni mozno razloziti ponekod, sem ga pac zmedeno napisala, izpade mi malo cudno, ko ga preberem, ker ni dobro izrazeno.

Razlog za to, da ljudje dozivljamo kriminalna dejanja so popolnoma zgreseni stereotipi, napacno razumevanje nasih teorij in seveda tudi razne zgresene teorije zarote, ki so na spletu itd.

Slabe izkusnje z zdravstvom(ne z vsemi) so se zacele po tem, ko mi je Joze Vidmar(takratni clan Zdravniske zbornice(gradbenik)) zavrnil zelo v redu zdravljenje z medicinskim pripomockom po katerem ne bi imela nikakrsnih posledic zaradi nesrece(kar sem izvedela prepozno, zelo pozno). Lazno me je predstavljal kot svojo tajnico, ki se mu kao mece na kolena in ga prosjaci in govoril tudi razne druge izmisljene nesmisle, pri tem je izgleda ves cas mislil, kako mi pomaga s tem nesmislom. S tem se je sam pohvalil, zelo pozno. Spoznala sem ga preko svoje nekdanje sostanovalke v Lj., ki mu je bila tajnica, vendar ni povezana s tem, zal mi je da sem ga kadarkoli spoznala, ce bi vedela kaksen lolek je ne bi nikdar niti govorila z njim. Bi pa vprasala(ce boste mogoce zasledili to) cemu ga tisti, ki ste mi to povedali niste prijavili? Kam naj ga jaz prijavim, kdo me bo po vsem nakopicenem nesmislu vzel resno?

Psihiatrija je pa polom. Po domace, na kratko, reces a, razume se znj, napise se zblkmnj. Bom dala primer, cetudi ni smeselno razlagati. To da sem zadela kuhinjo v nagradni igri "sanjska kuhinja 2014", je bila blodnja, kljub temu da sem imela dve prici, ki sta bili z menoj na izrisu kuhinje v Btcju in kljub temu, da sem imela papirje o zadetku in zavrnitvi nagrade(zavrnila sem jo, ker nisem imela 2000€ dohodnine za placat, da bi jo dobila nazaj sploh ni pomembno, ker denarja nisem mogla zbrati) ... in ker je bila to blodnja kljub dokazom sem bila "za na injekcijo"(kot je bilo receno direktno meni osebno). Vse moje zastarane skeletne poskodbe so bile hipohondricne blodnje in cenesteticne halicunacije, kljub temu, da rtg dokazuje, da so bile resnicne in kljub temu da obstajajo izvidi, ki jih potrjujejo, ko so bile ze zastarale. Vidis, da hocejo dobro, vendar me sokira, da nekateri lahko cloveka toliko narobe razumejo, zaradi lastne nepozornosti, toliko me sokira, da s taksno osebo skoraj ne spregovorim vec. V glavnem z razlogom sem pisno zavrnila vsa predpisana zdravila za brezveze, ker po njih sploh ne morem normalno funkcionirati, truditi se moram biti normalna po njih. Seveda na koncu res postanes zmeden, ko vidis kaksnih labilnosti ni mogoce razloziti. Kaj drugega niti nisem sla razlagati, niti marsicesa kar je v pismu omenjeno, ker sem videla ze takoj, da sploh ne bi imelo smisla.

Drugace nisem izkoristila nicesar. Ker se je nesreca(zaradi katere sem imela 9 let resne fizicne posledice) zgodila po ocetovi(ki je bil v redu clovek) smrti mi ni mogla pripasti pokojnina po njemu zaradi fizicnega stanja in sem izpostavila psihicne tezave zaradi ugrabitve in poskusa posilstva pri 17ih ter psihicne posledice ponovno obujenih spominov pedofilije iz zgodnjega otrostva zaradi tega napada. Drugega mi ni preostalo, cetudi je stanje se neverjetno popravilo, glede zastaranih poskodb, imam se vedno fizicne posledice zaradi katerih sem prepricana, da zaposlitve se vedno ne bi bila sposobna.

V1981
V19811 mesec nazaj

To bi se dalo narobe razumet - ... ker nisem imela 2000€ dohodnine za placat ... - v bistvu nisem imela 2000€, da bi placala dohodnino, ki bi jo morala placati pred prejemom nagrade, cetudi bi dohodnino dobila nazaj ni slo, ker pac nisem imela moznosti kje zbrati tega denarja.

V1981
V19811 mesec nazaj

Baje naj bi bila iz strani slovenske palice oznacena kot izvajalec nesrece, ki sem jo dozivela in kot posiljevalka in posiljevalka otrok ... so mi povedali celo ljudje, ki delajo tam(jaz sem samo gledala wtf, nic mi ni bilo jasno, sploh nisem vedela kaj reci in sem bila tiho, se vedno ne vem kaj reci v bistvu) ... ce je to res potem smo res totalna banana republika(sploh ni vazno kdo je na oblasti). Se sprasujem, ce je to res in ce ima bananarska palica navado ljudi, ki so nekaj preziveli redom oznacevat kot storilce vsega kar so preziveli? Lahko nekdo zanesljiv, ki je dejansko sposoben lociti kdo je nekaj dozivel in kdo nekaj storil, naredi red v nasi banani?

V1981
V198127 dni nazaj

Se to bi bilo dobro omeniti, da mi je bil 08. 12. 2013 dan previsok komat in 07. 01. 2015 previsoka trda vratna opornica.

V1981
V198122 dni nazaj

Ne vem kje bi to omenila, bom kar tu, sem ze hotela pa nisem vedela kje bi, cetudi bo malo cudno to tu omeniti ... Vidmar je enkrat omenil, ko je mislil da spim, da so eni loleki izjavili, da so prebrali nekaj o tem, da se ti "Kaca levi", da ce dobijo taksen primer, da mu bojo dali morfij, da mu skrajsajo muke in ga pustili umreti ... to o tem, da se ti "Kaca levi", ko se ti upne Oblika Crva(mislim, da je celo mozno, da se ena Entiteta lazno predstavlja kot druga Entiteta z istim Imenom, ne bom omenila Imena, ker nocem kaksnih ljudi, ki so v redu izpostavit, cedalje bolj sem prepricana, da ne gre za isto) naj bi bilo celo v knjigah, omenjeno je bilo(ne od lolekov), da so v knjigah se hujse zadeve omenjene in, da bolje, da lolekom nikdar ne pridejo v roke, ker bi narobe razumeli in bi se odlocili se kaj bolj idiotskega naredit kot pustiti cloveka umreti ... logicno bi mu bilo pomagati in ce je popolnoma odsoten tudi po tem ko je v redu to pomeni, da je njegov Duh ostal nekje ujet npr.

V1981
V198118 dni nazaj

Ker je ze omenjena pedofiija v otrostvu, tudi v izvidu, bi bilo mogoce logicno omeniti za kaj gre ... en stric(mislim, da je v bistvu od tete stric, ali ne vem cemu se mu je reklo stric, ker me ni nikoli zanimalo) iz Stajerske mi je ze pri 5ih letih imel navado drzati prst v noznici pod krilom, ko me je imel v narocju ... ta isti clovek mi je enkrat mislim da pri 9ih ali 10ih(ne vem vec, enkrat v tem obdobju) letih rinil roki v noznico v njegovi vinski kleti v stojecem polozaju in nekaj saril s prsti notri, pred tem me je napil(dovolj sta bila dva kozarca) ... Kasneje naj bi spolno zlorabljal dva manjsa otroka(fantka in puncko), ki sta zivela tam v isti hisi, ko so ugotovili naj bi ju dali stran od njega(stara sem bila 15 ali 16 let, ko so mi to povedali v stanovanju stare mame tu v hisi zraven(zivim v bistvu v prizidku, ki ga smatram za drugo hiso, ima tudi svoj vhod)).

V1981
V198118 dni nazaj

Tega nesposobni(dokazali so mi, da so nesposobni, mi je prav zal, sami so krivi, da imam taksno mnenje, kaj sele ce bi hotela razloziti kaj bolj kompleksnega, po tem bi sele bila razocarana nad njimi po mojem ... ko sama razresujem neko psihicno stanje ga razresim v enem tednu ali dveh, tam pa sem bila samo cedalje bolj zblojena in po tem, ko sem prisla domov sem rabila tudi pol leta, da sem bila spet normalna, za stanje ki ga drugace vedno razresim v enem tednu sem rabila pol leta(ze pri psiholoskem testu se vidi - prvic tam ga se celega prav resim, po tem ko sem bila pa veckrat tam pa sem nazadovala in sem ga zelo slabo resila, za nikamor(nikoli prej nisem nazadovala, samo tam))) psihiatri tudi ne bi razumeli, da se lahko jaz spominov ali samo spominjam, lahko pa namerno naredim tako, da spomine poslusam in gledam v mislih(ne v prostoru) ... to niso prisluhi ali prividi ... to sem ze opazila, da ne zastopijo tega ... ne delam tega samo s spomini, ko mi je res dolgcas si ustvarim fantazijsko zgodbo in jo popolnoma nadzorovano gledam in poslusam v mislih ne v prostoru, tam nekje do 20ega leta sem si ustvarjala fantazijske filme vsak dan ob prostem casu ob glasbi ali v tisini(vcasih brezvezne vcasih bolj zanimive) ...

V1981
V198117 dni nazaj

Z zdravstvenim domom v sosednjem kraju imam tudi kar ene izkusnje, ne da bi te poslali kamor je treba ... npr. imela sem tezave s tem da bi vstala po delu, ker imam vec vretenc deforniranih in deviacijo hrbtenice in hernije medvretencnih ploscic ... oni posljejo resevalca z napotnico za psihiatra, ne da bi me kdo ko je bil cas h kaksnemu dobremu ortopedu poslal. Gre ena po napotnico tja, ko sem imela poskodbo skoraj cez celo lobanjo in poskodovana axis in atlas in ji dajo napotnico za psihiatra z navedbo, da sem rekla, da imam luknjo v vratu(to navedbo mi je psihiater prebral, vprasanje kaksne so bile kaj druge navedbe, taksnih neumnosti jaz ne bi izjavila nikoli, niti ko sem bila otrok) ... Zdravstvena postaja tu ... me je vrglo na kriz na ploscice, udarila sem se v levo stran najprej pri padcu v del medenicnega obroca v blizini kolka(v tem delu so bile se dolgo mocne bolecine) in trenutek po tem sem padla se na hrbet ... in me gre zaradi padca poslati k psihiatru, tam pa spet kar eno nakladanje npr. kako sem bila higiensko zanemarjena ipd., a bila sem urejena in vse. Ce bo kdo od vas zasledil to, imela sem od nesrece dalje poskodbe, ki se jih pravilno oskrbi z vijaki ali mavcem ali pa tudi s sponkami, vendar ker to ni bilo storjeno bom imela celo zivljenje posledice, ker sem skoraj cela narobe zarascena in zvinjena ... ko sem kl., da mi dajte glavo v gips sem to izjavila ker sem imela vsega dovolj, imela sem obsirno poskodbo cez lobanjo, ki bi jo bilo potrebno naravnati in speti s sponkami, sedaj imam to vse zarasceno navzkriz, cez zatilje imam nekaksno zmeckanino na kosti ...

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled slike.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev