PREBERITE !!! MOJ NAČIN VEDEŽEVANJA POTEKA TAKOLE

15. maj 2009 ob 22:53 | 299
Vsaka stranka, ki se odloči da želi priti k meni na oseben obisk, ali osebno seanso mora vedeti da je pogovor med nama popolnoma zaupne narave. Z vsakim se najprej pogovorim in poskušam odpravit napetost, ki jo nekateri imajo, kajti le tako lahko čimbolje in najbolj kvalitetno opravim svoje delo.

Vsakega najprej prosim za datum rojstva, in izračunam posameznikovo številko ki mi predstavlja osnovo o njem. Po izračunu jaz premešam karte, nato pa še stranka, ki sedi nasproti mene. Najprej ustvarim splošno sliko ki mi pove na katerem področju je največ odprtih vprašanj, nato pa se zadeve lotim posamezno po tematikah.

Za vsako področje ki ga gledam najraje izločim karto, ki predstavlja tematiko npr. HIŠA predstavlja domače probleme, okolje in okolico, OFICIR poslovni opravki ali delo itd.

Predem končam obisk vsake stranke, jih ponovno opozorim na kaj morajo biti pozorni, saj nobenemu izmed nas ni lepo če se težave vlečejo v nedogled.

Imam pa eno pravilo pri kateremu ne odstopam in to je: VEDEŽUJEM IZKLJUČNO SAMO ZA TISTEGA KI JE PRI MENI OSEBNO, kar pomeni če mama vpraša nekaj za nekoga iz družine ne odgovarjam, kajti vedeževanje je stvar vsakega posameznika.

Ena osebna seansa traja nekje 45 min.

ZA VEDEŽEVANJE POKLIČITE 090/ 142-415 1min/ 1.99€
mobitel-debitel-izimobil- telekom slovenije- tuštelekom

valter gajzer s.p., nazorjeva 9, izola

Lep pozdrav, vedeževalec Valter-Aleks

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev