PA MOMCI...TRAŽILI STE-GLEDAJTE

20. oktober 2018 ob 20:53 | 72
⚛️ Bog Stvori magarca i reče mu: "Ti ćeš se zvati magarac. Ti ćeš rintati po ceo dan i zvaće te glupim i živećeš 20 godina." Magarac odgovori:' Uh, to ne zvuči kao dobar život. Mogu li ja da živim...eto 5 godina?' I Bog pristane.
⚛️Onda je Bog stvorio psa i reče mu: Ti ćeš se zvati pas, živećeš kao potčinjena životinja, ješćeš ostatke sa stola i čuvaćeš kuću. Živećeš oko 35 godina. Pas odgovori:' Mogu li ja onda da živim 15 godina?' I Bog pristane.
⚛️Onda je Bog stvorio papagaja:" Ti ćeš se zvati papagaj. Sedećeš u uglu dnevnog boravka, ponavljaćeš sve što ljudi kažu, i iritiraćeš svakoga. Živećeš 75 godina. Papagaj odgovori: 'A kako bi bilo da ja živim samo 50 godina?' I Bog pristane.
⚛️ I onda je Bog stvorio čoveka pa mu reče:"Ti ćeš biti ljudsko biće, muškarac... i živećeš odličan život. Ti ćeš biti mudar i pametan, vladaćeš i odlučivati o svemu na ovom svetu. Živećeš 20 godina." Muškarac odgovori: 'To zvuči kao jako dobar život al' zar ne bi mogao živeti malo duže? Mogu li da dobijem onih 15 godina što magarac nije hteo, onih 20 godina što ih je pas glatko odbio i onih 25 što ih papagaj nije želeo?' Bog pristane.
... ⚛️Zato muškarac živi odličan život dok ne napuni 20 godina. Onda se oženi. Sledecih 15 godina rinta po ceo dan i zovu ga glupim... Onda dobije decu, živi od ostataka sa stola i čuva kuću sledećih 20 godina. Zadnjih 25 godina sedi usamljen u uglu dnevnog boravka, ponavlja sve što drugi kažu i iritira svakoga.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev