kategorije

1. Glasbeni Ključ - Središče ob Dravi - prvi del

In stekle so priprave na snemanje ... Na koncu pa smo za vtise povprašali kar voditeljico oddaje, Suzano Mally: „Kljub napovedim za slabo vreme je bila dvorana res samo na pol polna a nič kaj ni manjkalo dobre energije. Ljudje so zajemali glasbo s polno žlico. Nekateri so zdržali celo do konca. Kot zanimivost naj povem, da sem bila nad odzivom publike res pozitivno presenečena, saj takega odziva nisem pričakovala. Povem lahko samo to, da tiste pristne poštene energije, ki so nam jo dali obiskovalci, sploh ne znam opisati. Za pomoč in ... več In stekle so priprave na snemanje ...

Na koncu pa smo za vtise povprašali kar voditeljico oddaje, Suzano Mally:
„Kljub napovedim za slabo vreme je bila dvorana res samo na pol polna a nič kaj ni manjkalo dobre energije. Ljudje so zajemali glasbo s polno žlico. Nekateri so zdržali celo do konca. Kot zanimivost naj povem, da sem bila nad odzivom publike res pozitivno presenečena, saj takega odziva nisem pričakovala. Povem lahko samo to, da tiste pristne poštene energije, ki so nam jo dali obiskovalci, sploh ne znam opisati.

Za pomoč in podporo se moram zahvaliti prav vsem. Ekipa je trdo delala kar 5 ur, a kljub temu ves čas zelo sproščeno. Dobre energije v ekipi nikakor ni manjkalo. Koordinatorja David Kos in Silvo Farkaš sta poskrbela za točnost nastopajočih. Sara in Teja sta poskrbeli za make up. Tonsko dovršenost in vse kar sovpada zraven sta obvladovala Roki Furman in Jani Part. Tudi tehničnih zapletov ni bilo opaziti. Ekipa Video studia Signal je bila odlična.
Čudovita in prekrasna scena je bila delo učiteljice likovne vzgoje Janja Rudolf in hišnika Bojana Gaveza.
Za osvetlitev je poskrbelo podjetje Stereo Lux doo (Darjan Jakopec in Marjan Sotovšek). Presenetil me je tudi direktor podjetja David Kodrič, ki je prišel osebno na snemanje in sam naredil program za osvetljevanje.

Tudi nastopajoči so se odrezali fantastično . Presenečena pa sem bila nad tekmovalnim delom saj so se otroci odrezali več kot odlično in dobili smo prvi dve zmagovalki. Za našo dobro voljo in smeh je poskrbela teta Tončka.

Najbolj pa se moram zahvaliti županu Juriju Borko, da nas je gostil v svojem kraju in Marjanu Novaku ki je bil desna roka in povezava med vsemi nami. Ni manjkalo niti pijače, niti hrane, saj je občina res poskrbela za nastopajoče.
Prav tako se moram zahvalit tebi Ervin Bizjak (radio Tomi), za vso podporo, kot tudi Radiu Prlek in KTV Ormož, saj ste vsi sprejeli mojo oddajo z res velikim srcem.

Posebna zahvala gre tudi osnovni šoli Središče ob Dravi da so se odzvali ne samo pripravam na oddajo, ampak da so z veliko dobrote prispevali k rdeči niti oddaje.

Po končani prireditvi smo odšli še na večerjo v tamkajšnjo gostilno Veselko. Resnično smo se odlično najedli in če vas pot kdaj zanese v Središče ob Dravi, se brez strahu ustavite v omenjeni gostilni. Hrana je res odlična!

Še najbolj ponosna pa sem, da me je ob vsem tem spremljal oče Stanislav Mally, ki vedno poskrbi, da sem pravočasno na cilju in varno tudi doma. Prav tako se moram zahvaliti tudi Danici, ki je desna roka mojega očeta in vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Svojo udeležbo so zaradi bolezni opravičili gostje iz Avstrije. Njihov član namreč okreva po operaciji, tak da bi bila pot zanj preveč naporna.
Prav tako so se opravičili člani ansambla Biseri saj bolezen tudi pri njih ne počiva.
Srce skupine Malibu (Marjan Uljan) se je odzval povabilu in dobro razgrel občinstvo.
Prišla je tudi energična Andreja, romantični Boštjan Lenič, domačini Ansambel Žargon, Porini pa počini, s koračnico so nas razveselili Godba na pihala Središče ob Dravi, mlad in nasmejan Mark Tivadar, Fantje izpod Vurberka, iz sosednje države Dečki z Bregov, debitirale so tudi Kumske punce, lep program so prikazali FS Obrež, Ženska vokalna skupina JUA, katera nam je pričarala sonce, vedno polni šal Okajeni Muzikantje, niso manjkali niti ljudski pevci Obrež in znan obraz TV ekranov France, ki nas je razveselil celo z krofi.

Hvala tudi vsem nastopajočim ki so se udeležili dogodka, najbolj pa si zasluzijo pohvalo najmlajši člani iz OŠ Središče ob Dravi . To so Ana Zemljarič, Nejc Cuk, Ana Rihtarič, Maja Lazar, Anja Raušl, Jana Jelovica, Teja Cimerman, in najmlajši ter tudi zmagovalki občinstva Žana Kuharič in Zita Škorjanec. Prav tako hvala najmlajši FS OŠ Središče ob Dravi. Svoj talent je pokazal tudi Matic Omulec na rubikovi kocki....“. manj

Glasba ogledov 573 dodan 28. 04. 2015

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev