Aretira gasilca med intervencijo

Javnost je na nogah zaradi bizarne odločitve policista. Medtem ko je gasilec pomagal ponesrečencu v hudi prometni nesreči, ga je policist aretiral, ker ni umaknil vozila s cestišča. Med policisti in gasilci v San Diegu menda že dolgo vre, saj se nikakor ne morejo dogovoriti glede pristojnosti. Odločitev policista, da je aretiral gasilca, ker na njegovo zahtevo ni umaknil vozila, je vseeno šokirala. V medijih se je pojavil ... več Javnost je na nogah zaradi bizarne odločitve policista. Medtem ko je gasilec pomagal ponesrečencu v hudi prometni nesreči, ga je policist aretiral, ker ni umaknil vozila s cestišča.


Med policisti in gasilci v San Diegu menda že dolgo vre, saj se nikakor ne morejo dogovoriti glede pristojnosti. Odločitev policista, da je aretiral gasilca, ker na njegovo zahtevo ni umaknil vozila, je vseeno šokirala. V medijih se je pojavil tudi videoposnetek.


"Neverjetno, da moram to storiti," je menda izjavil policist, ko je vklepal gasilca. "Neverjetno je, da nas tako obravnavate," je odvrnil gasilec. "Na cesti smo zato, ker smo pomagali ponesrečencu." A policist se ni dal. Opozoril sem, da umaknete vozilo, vaš odgovor pa je bil 'ne'. In zato vas moram aretirati," je še dodal.

36-letni gasilec Jacob Gregoire je tako svoje delo zaključil z lisicami okoli zapestij. "Vozila nisem premaknil in je še vedno na istem mestu," je gasilec obvestil dispečerja. "To je naravnost smešno. Bil sem sredi dela, pomagal sem ponesrečencu. Želeli smo najprej pomagati ponesrečenemu in zavarovati območje, policisti pa so ga raje vklenili," je o dogajanju povedal gasilec, ki je bil priča dogodku. manj

Nenavadno ogledov 274 dodan 08. 02. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev