kategorije

Debra Medina v boju za guvernerko Texasa

2. marca 2010 bodo v Teksasu potekale volitve za mesto guvernerja. Po Ameriški ustavi ima guverner veliko politično moč, med drugim poveljuje Nacionalni gardi (ima lastno vojsko prostovoljcev/državljanov zvezne države), lahko uvede vojaški zakon… Texas je trdnjava ZDA, ena najbogatejših zveznih držav in dom vojaško industrijskega kompleksa. Družina Bush prihaja iz Teksasa. Hkrati pa je v Austin-u v Texas-u štab zloglasnega Alexa Jonesa in njegovega največjega svetovnega alternativnega medija (infowars.com, prisonplanet.com, GCN). V ... več 2. marca 2010 bodo v Teksasu potekale volitve za mesto guvernerja. Po Ameriški ustavi ima guverner veliko politično moč, med drugim poveljuje Nacionalni gardi (ima lastno vojsko prostovoljcev/državljanov zvezne države), lahko uvede vojaški zakon

Texas je trdnjava ZDA, ena najbogatejših zveznih držav in dom vojaško industrijskega kompleksa. Družina Bush prihaja iz Teksasa. Hkrati pa je v Austin-u v Texas-u štab zloglasnega Alexa Jonesa in njegovega največjega svetovnega alternativnega medija (infowars.com, prisonplanet.com, GCN).

V letošnji boj za guvernerja se je podala tudi čisto običajna američanka Debra Medina (njena spletna stran – TUKAJ). Kot redni poslušalki Alexa Jonesa ji je prekipelo in odločila se je, da se bo postavila v bran ameriški ustavi. V amriškem duhu; ”Kdo če ne jaz in kdaj če ne sedaj?!”, se je pogumno podala v boj proti globalističnim težnjam Novega Svetovnega Reda.


Poglejte si zanimiv video njenega podpornika

Zadnje volilne ankete kažejo, da je že na drugem mestu s podporo petine anketiranih. (anketa TUKAJ http://www.empowertexans.com/week-from-filing-for-governor) Točke ji hitro rastejo in poskusi diskreditacije se kar vrstijo. Zadnji je bil poskus Glenn Beck-a, da jo ukani z zvitimi vprašanji o 11. septembru in jo spelje v območje, gotovo je nora, neprisebna

Vprašal jo je, če verjame, da je vlada ZDA organizirala napade 11. septembra. In ker v ZDA velja za norega vsakdo, ki v medijih izjavi, da je vlada ZDA organizirala napade 11. septembra, je bilo to zvito, zlohotno vprašanje. Če smo iskreni moramo priznati, da vlada ZDA verjetno ni organizirala napadov. A hkrati moramo priznati tudi, da jih ni preprečila in da je prikrila resnico o tem kdo je napadalec in zakaj.

A Debra Medina ni padla na trik, odgovorila je; ‘Mislim, da je bilo zastavljenih kar nekaj zelo dobrih vprašanj v tem pogledu. Obstaja več zelo dobrih argumentov in mislim, da Američani niso videli vseh dokazov, ki obstajajo, torej se nisem opredelila glede tega.

6 od 10 članov ene in edine uradne preiskovalne skupine o napadih 11. septembra 2001 (9/11 Commission) je podalo izjave za javnost v katerih pravijo, da je vlada lagala in jim ni omogočila dostop do vseh dokazov.

In glede na odziv poslušalcev/gledalcev poskus ni bil ravno uspešen, ravno nasprotno, ker po (October 2006 CBS/New York Times poll found) kar 84% Američanov ne sprejema uradne zgodbe za resnično ji bo priljubljenost očitno še narasla. Video z odzivi poslušalcev – TUKAJ


Vir:
Infowars – članek 12. februar 2010 manj

Znanje ogledov 689 dodan 26. 02. 2010

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev