kategorije

FIMA ZNANJE Angleščina 4. razred - Angleščina vaje za 4. razred

Angleščina 4. razred - Angleščina vaje za 4. razred http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje/vaje-anglescina/vaje-anglescina-4razred.html Izobraževalni center tujih jezikov FIMA ZNANJE vam ponuja poučne, zanimive učne in delovne liste z rešitvami za učenje angleškega jezika v 4. razredu osnovne šole. Vaje angleščine za 4. razred so namenjene otrokom, ki obiskujejo 4. razred osnovne šole in tudi ostalim, ki se želijo učiti angleškega jezika. Na koncu vsakega delovnega lista so priložene rešitve, za preverjanje znanja. Navodila za ... več Angleščina 4. razred - Angleščina vaje za 4. razred
http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje/vaje-anglescina/vaje-anglescina-4razred.html

Izobraževalni center tujih jezikov FIMA ZNANJE vam ponuja poučne, zanimive učne in delovne liste z rešitvami za učenje angleškega jezika v 4. razredu osnovne šole. Vaje angleščine za 4. razred so namenjene otrokom, ki obiskujejo 4. razred osnovne šole in tudi ostalim, ki se želijo učiti angleškega jezika. Na koncu vsakega delovnega lista so priložene rešitve, za preverjanje znanja. Navodila za vaje angleščine v 4. razredu so napisana v angleškem in slovenskem jeziku.
Vaje angleščine za 4. razred so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 4. razred in so namenjene izboljšanju znanja slovnice, besedišča in komunikacije v angleškem jeziku. Učni listi so pripravljeni s slovensko razlago, da bo razumevanje različnih stavčnih struktur lažje.

Obiščite nas na spletni strani FIMA ZNANJE:
http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje/vaje-anglescina/vaje-anglescina-4razred.html manj

Znanje ogledov 2975 dodan 17. 11. 2012

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev