Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

FIMA ZNANJE - MATURA ANGLEŠČINA & Priprava na maturo preko interneta v živo z učiteljem

V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo iz angleškega in priprave na maturo nemškega jezika dijake 3. in 4. letnikov srednjih šol in gimnazij. Program Priprave na maturo je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto. S tečajem lahko pričnete čez vse leto, pri čemer intenziteto in obseg priprav prilagodimo vsakemu posameznemu učencu predvsem glede na raven njegovega znanja, časa ki je preostal do preverjanja ter ravni maturitetnega izpita. Čas ... več V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo iz angleškega in priprave na maturo nemškega jezika dijake 3. in 4. letnikov srednjih šol in gimnazij.
Program Priprave na maturo je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto. S tečajem lahko pričnete čez vse leto, pri čemer intenziteto in obseg priprav prilagodimo vsakemu posameznemu učencu predvsem glede na raven njegovega znanja, časa ki je preostal do preverjanja ter ravni maturitetnega izpita. Čas trajanja tečaja se tako giblje med 24 in 50 pedagoškimi urami.

Način dela:
Delo poteka načrtno, z gradivom (katalogi, preteklimi maturitetnimi izpiti, zbirkami nalog) Republiškega izpitnega centra ter vajami, ki so izbrane in pripravljene posebej za priprave na maturo.

Vsebina priprav na maturo:
analiza prejšnjih maturitetnih nalog
ponovitev določenih slovničnih struktur (tenses, passive voice, reported speech, relative clauses, if clauses, ...)
vaje iz bralnega razumevanja, splošnega razumevanja jezika, slušnega razumevanja, pisanje pisem, pisanje esejev, ...
priprave na ustni del mature: opisi slikovnega gradiva, pogovor o določeni temi, analiza dveh književnih del predpisanih za maturo
priprave za višji nivo mature: obravnava in analiza obeh predpisanih književnih del, pisanje eseja ki obravnava eno od obeh predpisanih književnih del
prilagoditev priprav na maturo posamezniku
dodatne vaje


Testiranja:
Testiranja so pomembni del programa Priprave na maturo. Potekajo med pripravami po pridobljenem večjem obsegu znanja in pred koncem priprav v obliki poskusnega maturitetnega izpita. Pokažejo znanje učenca in potrdi njegovo dobro pripravljenost.

Oblike dela:
Izbirate lahko med tremi načini učenja za maturo:
individualno učenje
učenje v dvoje
tečajna oblika učenja

Obiščite nas ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte: petra@b2b-group.net in izvedli boste več o pripravah na maturo iz angleščine.

http://www.fima-znanje.b2b-group.net/instrukcije/priprava-na-maturo.html manj

Znanje ogledov 667 dodan 17. 11. 2012

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev