kategorije

Hal Sparks spregovoril o 11. septembru…

Thanks to http://wearechangeohio.org Hal Sparks ameriška televizijska zvezda, komik in igralec (Queer as Folk, Spiderman 2…) je v začetku februarja privolil v intervju z dvema članoma organizacije We Are Change, ki je del gibanja za resnico o napadih na ZDA 11. septembra 2001. Odkrito je pojasnil svoje poglede na napad, vojno v Afganistanu in Iraku… S tem se je pridružil drugim znanim Američanom, ki so izrazili svoje dvome v uradno zgodbo kljub nepopularnosti takega početja. Vedno več jih je in vedno bolj so glasni. Nekaj prevodov ... več Thanks to http://wearechangeohio.org

Hal Sparks ameriška televizijska zvezda, komik in igralec (Queer as Folk, Spiderman 2…) je v začetku februarja privolil v intervju z dvema članoma organizacije We Are Change, ki je del gibanja za resnico o napadih na ZDA 11. septembra 2001. Odkrito je pojasnil svoje poglede na napad, vojno v Afganistanu in Iraku… S tem se je pridružil drugim znanim Američanom, ki so izrazili svoje dvome v uradno zgodbo kljub nepopularnosti takega početja. Vedno več jih je in vedno bolj so glasni.


Nekaj prevodov iz intervjuja:

O medijih in uradni zgodbi; ”Nekaj mora biti narobe z dejstvi, ko imaš 19 ugrabiteljev in pet ali sedem jih je še živih.”


O stavbi WTC 7; ”WTC 7, nadzorovana eksplozija, brez dvoma, vsi vedo pa nihče noče govoriti o tem, razen tistih, ki z arhitekturnega ali gradbenega vidika pravijo; ‘druge možnosti ni kako bi se stavba zrušila’.” In nadaljuje; ”Nič ni padlo nanjo, požar ni bil dovolj velik, konec zgodbe. Stavbe ne padajo kar tako, to je enostavno neumno.’

O gibanju za resnico; ”Zanimiva stvar je, da je velika večina ljudi v državi na vaši strani debate, glede na to, da je kar nam je bilo povedano milo rečeno konjska figa.

O tem, da je pri napadu sodeloval nekdo znotraj vladne administracije; ”To je že splošno prepričanje, to ni šokantno in kot šokantno to predstavljajo pri poročilih samo takrat, ko se spravljajo na nekoga. Resnica je, da preostali državljani sedijo pred računalniki in gledajo youtube videe do treh zjutraj in pravijo: ‘uh ja pa nekaj bo na tem’!

O Saddamu Husseinu; ”V Irak smo vkorakali, ker smo mi nastavili tistega tipa na oblast. On je bil eden plačancev CIA-e (v originalu: CIA stooges) dolgo časa, potem je hotel spremeniti denarno valuto v trgovanju nafte z dolarja na evro.’’


O Afganistanu; ”Afganistan – podobni problemi, ker bodo čezenj gradili plinovod, tam je nafta in tam je zlato v hribih.” In doda v razmislek; ”Mislim, da imaš odgovornost, da vsaj malo raziščeš.”Vir:

infowars.com – članek Steva Watsona objavljen 5. februarja 2010

http://www.ujet.si/ manj

Ljudje ogledov 352 dodan 17. 02. 2010

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev