kategorije

Hitri in kakovostni prevodi

Skrivanek prevajalske storitve d.o.o., Hitri in kakovostni prevodi V podjetju Skrivanek, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1999, poskrbimo za kakovostne in pravočasne prevode, tolmačenja, lekture ali lokalizacijo. V najkrajšem možnem času za vas prevedemo besedila v več kot 30 tujih jezikov. Kakovostne prevode zagotavljamo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in široko mrežo prevajalcev (v celotni skupini je preko 1200 prevajalcev). Vedno večje je tudi povpraševanje po ... več Skrivanek prevajalske storitve d.o.o., Hitri in kakovostni prevodi
V podjetju Skrivanek, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1999, poskrbimo za kakovostne in pravočasne prevode, tolmačenja, lekture ali lokalizacijo. V najkrajšem možnem času za vas prevedemo besedila v več kot 30 tujih jezikov.
Kakovostne prevode zagotavljamo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in široko mrežo prevajalcev (v celotni skupini je preko 1200 prevajalcev).
Vedno večje je tudi povpraševanje po jezikovnih tečajih v naši jezikovni šoli. Izbirate lahko med splošnimi, specializiranimi in poslovnimi tečaji tujih jezikov.
Pridobili smo certifikat kakovosti EN ISO 9001:2001 in EN 15038. Z nami so zadovoljni tudi v Evropski uniji, saj smo med njihovimi uradnimi ponudniki prevajalskih storitev.
Skrivanek Slovenija je del mednarodne skupine Skrivanek, ki jo je leta 1994 z ustanovitvijo prevajalskega podjetja osnoval Čeh Pavel Skrivanek. Danes je Skrivanek z več kot 50 pisarnami prisoten po vsem svetu, kar vam zagotavlja podporo na skoraj vseh vaših ciljnih trgih. manj

Razno ogledov 257 dodan 13. 06. 2012


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev