kategorije

INFRARDEČE OGREVANJE (SUNTHERM) Svetovna novost! Greje kot sonce!

Zakaj sem se odločil za trženje INFRARDEČIH SUNTHERM PANELOV? Prvi razlog: Neomejena življenjska doba (Več kot 70 let) Drugi: Nizka investicija Tretji: Velik prihranek pri stroških ogrevanja (Od 40 do 60% prihranka v primerjavi s klasičnimi načini ogrevanja). Je tudi alternativa toplotnih črpalk, saj je veliko nižja investicija in veliko daljša življenjska doba. Četrti: brez vzdrževanja Peti: Pozitivni vpliv na zdravje in počutje Šesti Ker sem si želel prodajati stvari, ki ljudem znižuje življenjske stroške in s tem dolgove. ... več Zakaj sem se odločil za trženje INFRARDEČIH SUNTHERM PANELOV?

Prvi razlog: Neomejena življenjska doba (Več kot 70 let)
Drugi: Nizka investicija
Tretji: Velik prihranek pri stroških ogrevanja (Od 40 do 60% prihranka v primerjavi s klasičnimi načini ogrevanja). Je tudi alternativa toplotnih črpalk, saj je veliko nižja investicija in veliko daljša življenjska doba.
Četrti: brez vzdrževanja
Peti: Pozitivni vpliv na zdravje in počutje
Šesti Ker sem si želel prodajati stvari, ki ljudem znižuje življenjske stroške in s tem dolgove.
Razlogov je še seveda veliko več.

Kaj so IR grelni paneli?
Energija postaja vse dražja. Vzrokov dovolj, da premislite o ogrevanju prostorov z energijsko varčnimi in okolju prijaznimi Suntherm grelnimi paneli. Paneli pretvorijo električno energijo v infra rdeče toplotno valovanje. Takšna oblika toplote je živim bitjem najbolj naravna toplota, z njo greje Sonce že miljarde let.Tehnično so paneli iz osnove ki je iz steklenih vlaken s slojem z električno prevodno snovjo "PTFE-Carbon" in izolirano s poliester - polietilen folijo. Grelna površina vsebuje sloj s keramiko. Paneli torej nimajo klasičnega spiralnega grelnega elementa (grelni del panela "NE ŽARI" kot pri klasičnih električnih grelcih - glej sliko spodaj desno). Ob priklopu na elektriko se v panelu greje prevodna snov, ki je površinsko nameščena. Zato je razporeditev toplote na panelu po vsej površini enakomerna. Najvišja temperatura s katero panel oddaja toploto v prostor je na grelni strani - na keramiki- in ta je od 90 do 110 st.C. Njegova hrbtna stran je izolirana in obdana z aluminijasto folijo. Ne segreje se več kot do 60 st.C. ZATO JE POŽARNA VARNOST NEVPRAŠLJIVA. Panele lahko brez pomislekov montiramo tudi na lesene stropove.
Klasični električni grelec ima omejeno življensko dobo delovanja, zaradi žarjenja visoko porabo in točkasto porazdelitev toplote. Suntherm panel je neuničljiv prav zaradi inovativnih materialov, kar omogoča neomejen vklop/izklop ob min. 5x manjši porabi. Iz druge slike desno se lepo vidi homogena ploskovna porazdelitev oddajanja toplote.
Paneli imajo vse potrebne evropske certifikate o ustreznosti in varnosti!
Več na www.suntherm.sii, www.infrardece-ogrevanje.si
in na www.alesbabic.com

Cenik je na spletni strani www.suntherm.si

Kontakt:
PRIHRANITE Aleš Babič s.p.

Hlebova 4
2000 Maribor
040/ 847 703www.sutherm.si manj

Razno ogledov 3235 dodan 11. 02. 2010

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
Kung
11 let nazaj


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev