kategorije

Kobe Bryant, ki se ga vidi le iz zraka

Tragična smrt enega najboljših košarkarjev vseh časov še vedno odmeva. Zakonca Kelli Pearson in Pete Davis sta s svojo umetnino presegla vse. Poseben mural na travi je rezultat kreativnosti in posebne tehnologije, izdelek pa je navdušujoče umetniško delo. Mural v mestu Pleasantona se vidi le iz zraka. Umetnika sta zanj uporabila tehnologijo svojega podjetja. Rezultat je fantastična podoba Kobeja Bryanta na travi, v širini 35 metov in dolžini 28 metrov. Pearsonova je najprej iz več različnih fotografij naredila črno-belo podobo Bryanta. ... več Tragična smrt enega najboljših košarkarjev vseh časov še vedno odmeva. Zakonca Kelli Pearson in Pete Davis sta s svojo umetnino presegla vse. Poseben mural na travi je rezultat kreativnosti in posebne tehnologije, izdelek pa je navdušujoče umetniško delo.
Mural v mestu Pleasantona se vidi le iz zraka. Umetnika sta zanj uporabila tehnologijo svojega podjetja. Rezultat je fantastična podoba Kobeja Bryanta na travi, v širini 35 metov in dolžini 28 metrov. Pearsonova je najprej iz več različnih fotografij naredila črno-belo podobo Bryanta. "Obraz je nastal s kombinacijo dveh različnih fotografij, vrat s kombinacijo drugih dveh, na enak način smo prišli do telesa. Uspešno smo dokončali umetniško delo. Kobeja smo želeli prikazati v športni opremi in z njegovim prepoznavnim nasmehom," je pojasnila avtorica. Sliko so potem naložili na računalnik kosilnice za travo, s katero je upravljal Davis. Z digitalno obdelavo podatkov in s pomočjo GPS-a kosilnica z zrakom nežno zvija travo in tako ustvarja temne in svetle kontraste.
Kelli in Pete sta bila velika oboževalca Bryanta, zato odločitev o izdelavi prav posebnega umetniškega dela ni bila težka. "Tragedija naju je šokirala. Kobe je bil izjemna oseba, družinski človek in predvsem neverjetni športnik. Ker imava to tehnologijo, se nama je ponujala priložnost, da na takšen način pokaževa, kako zelo ga spoštujeva," je še dejala Pearsonova.
Mural se bo obdržal le dva dneva, potem se bo trava vrnila v svoj prvotni položaj. Avtorja vseeno verjameta, da bo umetniško delo pomagalo pri večnem spominu na Bryanta. "Po tej tragediji smo nemočni in ne moremo nič narediti. Slika na travi predstavlja naš kraj, ki žaluje za njim."

Vir - Ekipa24 manj

Nenavadno ogledov 117 dodan 31. 01. 2020

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev