kategorije

MLADEN GRDOVIĆ & KLAPA MUNITA - OSTAVLJAM VAS MOJI NAJDRAŽI (OFFICIAL VIDEO)

Mladen Grdović rođen je 28. srpnja 1958. godine u Zadru (Zadarska županija). Školovanje je završio u rodnom Zadru gdje se i počeo baviti pjevanjem. Autor je brojnih tekstova i glazbe te interpretator skladbi s kojima pobjeđuje na nizu festivala. Samo u Hrvatskoj, u opusu svoje karijere sudjelovao je na njih 40-ak. Osim samostalnih nastupa, surađivao je i s ostalim poznatim pjevačima. Izdao je i nekoliko albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Održao je velik broj koncerata i u inozemstvu. Diskografija 1990. - Doviđenja 1993. - ... več Mladen Grdović rođen je 28. srpnja 1958. godine u Zadru (Zadarska županija). Školovanje je završio u rodnom Zadru gdje se i počeo baviti pjevanjem. Autor je brojnih tekstova i glazbe te interpretator skladbi s kojima pobjeđuje na nizu festivala. Samo u Hrvatskoj, u opusu svoje karijere sudjelovao je na njih 40-ak. Osim samostalnih nastupa, surađivao je i s ostalim poznatim pjevačima. Izdao je i nekoliko albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Održao je velik broj koncerata i u inozemstvu.
Diskografija
1990. - Doviđenja
1993. - Nedostaješ mi ti
1995. - Italia mix
1996. - Nije u Šoldima sve - Mladen i Bepo - Croatia Records, CD
1996. - Ako odeš ti
1998. - 18 Zlatnih Hitova
1998. - Za sva vrimena, Mix hitova [1]
1999. - Vitar nek puše
2000. - Kada se ljubav u vino pretvori
2002. - I za dušu i za tilo
2003. - Evo mene moji ljudi
2004. - 20 Hitova
2006. - E, da mi je vratit vrime [2] [3]
2007. - Zlatna kolekcija
2008. - Da te nima
2009. - Dobro jutro ti, more
2012. - Za tebe živim ja manj

Glasba ogledov 690 dodan 09. 07. 2016

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezava



koda s predvajalnikom



Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijava



pozabljeno geslo včlanitev