kategorije

MLADEN GRDOVIĆ & KLAPA MUNITA - OSTAVLJAM VAS MOJI NAJDRAŽI (OFFICIAL VIDEO)

Mladen Grdović rođen je 28. srpnja 1958. godine u Zadru (Zadarska županija). Školovanje je završio u rodnom Zadru gdje se i počeo baviti pjevanjem. Autor je brojnih tekstova i glazbe te interpretator skladbi s kojima pobjeđuje na nizu festivala. Samo u Hrvatskoj, u opusu svoje karijere sudjelovao je na njih 40-ak. Osim samostalnih nastupa, surađivao je i s ostalim poznatim pjevačima. Izdao je i nekoliko albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Održao je velik broj koncerata i u inozemstvu. Diskografija 1990. - Doviđenja 1993. - ... več Mladen Grdović rođen je 28. srpnja 1958. godine u Zadru (Zadarska županija). Školovanje je završio u rodnom Zadru gdje se i počeo baviti pjevanjem. Autor je brojnih tekstova i glazbe te interpretator skladbi s kojima pobjeđuje na nizu festivala. Samo u Hrvatskoj, u opusu svoje karijere sudjelovao je na njih 40-ak. Osim samostalnih nastupa, surađivao je i s ostalim poznatim pjevačima. Izdao je i nekoliko albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Održao je velik broj koncerata i u inozemstvu.
Diskografija
1990. - Doviđenja
1993. - Nedostaješ mi ti
1995. - Italia mix
1996. - Nije u Šoldima sve - Mladen i Bepo - Croatia Records, CD
1996. - Ako odeš ti
1998. - 18 Zlatnih Hitova
1998. - Za sva vrimena, Mix hitova [1]
1999. - Vitar nek puše
2000. - Kada se ljubav u vino pretvori
2002. - I za dušu i za tilo
2003. - Evo mene moji ljudi
2004. - 20 Hitova
2006. - E, da mi je vratit vrime [2] [3]
2007. - Zlatna kolekcija
2008. - Da te nima
2009. - Dobro jutro ti, more
2012. - Za tebe živim ja manj

Glasba ogledov 737 dodan 09. 07. 2016

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezava



koda s predvajalnikom



Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijava



pozabljeno geslo včlanitev