kategorije

NEJ ZA VüHA Maja Seršen in Murska banda

NEJ ZA VüHA Maja Seršen in Murska banda. Emil Glavnik / Feri Lainšček / Emil Glavnik Projekt Murske balade in romance Zasedba Murska banda so Iztok Rodež, Mojmir Wolf , Urška Orešič , Rihard Zadravec, Željko Ritlop , Miha Kavaš in Saša Olenjuk k.g. V okviru projekta Murske balade in romance, ki poteka v okviru EPK Maribor 2012, partnersko mesto Murska Sobota, je nastalo 14 novih avtorskih skladb, ki tematsko in vsebinsko zajemajo iz sveta ob Muri. Izvajajo jih člani instrumentalne zasedbe Murska banda ter pevci iz Prekmurja in ... več NEJ ZA VüHA Maja Seršen in Murska banda.
Emil Glavnik / Feri Lainšček / Emil Glavnik
Projekt Murske balade in romance

Zasedba Murska banda so Iztok Rodež, Mojmir Wolf , Urška Orešič , Rihard Zadravec, Željko Ritlop , Miha Kavaš in Saša Olenjuk k.g.

V okviru projekta Murske balade in romance, ki poteka v okviru EPK Maribor 2012, partnersko mesto Murska Sobota, je nastalo 14 novih avtorskih skladb, ki tematsko in vsebinsko zajemajo iz sveta ob Muri. Izvajajo jih člani instrumentalne zasedbe Murska banda ter pevci iz Prekmurja in Prlekije. Besedila so napisana v prekmurskem in prleškem narečju. Skladbe bodo prvič javno izvedene na Večeru murskih balad in romanc, 15. septembra, ob 20. uri v dvorani Park v Murski Soboti. Dostopne bodo tudi na nosilcu zvoka z naslovom Murske balade in romance 2012, ki bo izšel avgusta 2012. Producent je društvo Argo. manj

Glasba ogledov 413 dodan 19. 07. 2012

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev