Nesebično dejanje

Iz reke, polne smeti, reševali psa.Prebivalci prizadetih področij so stopili skupaj, pomoč pa po svojih najboljših močeh nudijo tudi živalim.
Medtem ko je več ljudi opazovalo žival, ki se je skušala rešiti, sta se dva moška lotila reševanja in ga na koncu uspešno rešila ter si prislužila aplavz prisotnih.(Zenica - BIH)

Nenavadno ogledov 280 dodan 17. 05. 2014

Komentarji 14

če želiš komentirati, se
bar123
bar1234 leta nazaj

Narava je zelo nepridvidljiva in posledice čutijo vsi, žal tudi živali z srečnim koncem.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Prav vesela sem za kužka ob tej tragediji.

bar123
bar1234 leta nazaj

Lahko bi se končalo tudi drugače, če nebi nekdo imel malo usmiljenja do živali.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Revež bi od izmučenosti poginil.:(

bar123
bar1234 leta nazaj

Sigurno, tako bo pa še veselo tekal naokoli, bo si pa zapolnil in ga bo težko dobiti do vode.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Tudi živali berejo misli.Znajo biti hvaležne.

bar123
bar1234 leta nazaj

Pa še kako.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Podobnih pričanj je nešteto. Ne le, da hišni ljubljenčki čutijo, kdaj se njim ljuba oseba vrača domov, temveč se odzivajo tudi na misli, ki padejo na pamet njihovemu lastniku. Nekateri so opazili, da njihov pes začne mahati z repom, ko se spomnijo, da bi ga bilo treba peljati na sprehod, čeprav niso rekli še ničesar in čeprav niso naredili nobenega giba, po katerem bi lahko hišni ljubljenec lahko sklenil, da bo kmalu šel na sprehod.

bar123
bar1234 leta nazaj

Imajo neverjeten čut za čas, kar je dokazano in ne rabiš rečt, zdaj pa gremo, imajo čut za take stvari.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

V svoji knjigi Dogs That Know When the Owners Are Coming Home (Psi, ki vedo, kdaj njihovi lastniki prihajajo domov), je med številnimi primeri Sheldrake navedel tudi terierja Tikija, po obnašanju katerega je lastnik lahko natančno pristavil čaj na štedilnik za svojo ženo; vsakič ko se je pes postavil zraven okna, je to pomenilo, da se žena odpravlja domov. Kadar koli je to bilo – tudi ko je delala nadure ali domov hodila prej. V vsakem primeru se je Tiki postavil v položaj za pozdrav približno pol ure pred ženinim prihodom, kar se je ujemalo s časom, ki ga je potrebovala za pot od službe do doma. Le ona je vedela, kdaj se bo to zgodilo. Natančneje povedano: ona in – Tiki.

bar123
bar1234 leta nazaj

Gledal sem oddajo, ki so proučevali pse in po nekaj letih prišli do neverjetnega spoznanja, da imajo psi res prirojen čut za čas.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Res je.Animal Planet.Pri tem so seveda živali tiste, ki imajo močnejše telepatske sposobnosti. In hišni ljubljenčki ne čutijo le, ko se njihov lastnik ali bližnji vrača domov, temveč se odzivajo tudi na njegove misli – to veste vsi, ki imate doma kosmatega (ali drugačnega) prijatelja, vedno pa lahko prisluhnete zgodbam o tem, kako so hišni ljubljenčki vedeli, kdaj njihovi gospodarji prihajajo domov ali kako so točno vedele, da jih nekaj teži ...

bar123
bar1234 leta nazaj

Nekatere oddaje sem že gledal, ampak ko je na sporedu jo gledam ponovno, samo zaradi tega, kako se živali različno odzivajo na vse stvari okoli sebe in ljudi.

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Ponavadi jih gledam zgodaj zjutraj,ko še vsi spijo:)

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev