kategorije

Odnesel jo je cunami:po 10 letih spet v objemu staršev

Mama in oče sta sina in hčer mesec dni iskala, nato pa se počasi sprijaznila z mislijo, da ju ne bosta nikoli našla. A deklica je živa in zdrava. DŽAKARTA – Spomini prebivalcev otočja in obal Indijskega oceana na uničujoč cunami, ki je pustošil decembra 2004, so še živi. Premnogi so v tej katastrofi izgubili svojce, med tistimi, ki so v poplavnem valu izgubili dva otroka, pa je tudi Indonezijka Jamaliah Jannah. Našla sta jo po desetih letih Ta skupaj s svojim možem zdaj trdi, da je po desetih letih našla svojo takrat izgubljeno hčer ... več Mama in oče sta sina in hčer mesec dni iskala, nato pa se počasi sprijaznila z mislijo, da ju ne bosta nikoli našla. A deklica je živa in zdrava.
DŽAKARTA – Spomini prebivalcev otočja in obal Indijskega oceana na uničujoč cunami, ki je pustošil decembra 2004, so še živi. Premnogi so v tej katastrofi izgubili svojce, med tistimi, ki so v poplavnem valu izgubili dva otroka, pa je tudi Indonezijka Jamaliah Jannah.
Našla sta jo po desetih letih

Ta skupaj s svojim možem zdaj trdi, da je po desetih letih našla svojo takrat izgubljeno hčer Raudhatul. Leta 2004 je bila stara štiri leta, voda pa je odnesla njo in tudi njenega brata, ki je takrat štel sedem let. Starši so ju zadnjič videli 26. decembra, ko ju je, držeč se za kos lesa, odnašalo morje.
Mama in oče sta ju mesec dni iskala, nato pa se počasi sprijaznila z mislijo, da ju ne bosta nikoli našla.
Na cesti prepoznal nečakinjo

Junija letos je mamin brat srečal deklico, ki ga je spominjala na nečakinjo, starši pa so kmalu ugotovili, da jo je cunami iz indonezijske province Aceh odnesel na bližnji otok, kjer jo je našel ribič. Za deklico je začela skrbeti njegova mama, ki je punčko poimenovala Weni.
Vrnila se je k biološki materi.
Presrečni starši so ribiča poiskali. »Z možem sva presrečna, bogu se zahvaljujeva, da sva našla najino deklico. Srce mi je divje utripalo, ko sem jo zagledala. Objela sem jo, ona pa se je stisnila k meni in začela jokati,« je pojasnila mamica Jamaliah, ki je svojo hčer že odpeljala domov.
Po poročanju Daily Maila je pripravljena tudi na analizo DNK, da bi dokončno ovrgla morebitne sume o tem, da morda nista v sorodu. »Vedela sem, da je to moja hči, takoj ko sem jo zagledala,« je pojasnila. manj

Nenavadno ogledov 582 dodan 09. 08. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev