kategorije

Oglas,ki ga ni naredil še nihče!

Naredili so oglas, ki ne prodaja prav ničesar. Kljub temu, da se zdi, da seksu ni potrebno oglaševanje, pa so se v Metropolitan Film Institutu odločili prav za to potezo. Posneli so prvi oglas o seksu. Če smo še nekoliko natančnejši, posneli so oglas o tem kako seks postane rutina. "Ko seks postane rutina, takrat je treba nekaj spremeniti," je dejal slovaški umetnik Matus, ki je avtor prve reklame o seksu, ki je bila kdajkoli posneta. In, da bi bilo vse skupaj še nekoliko bolj izvirno, v prvem oglasu za seks ne nastopajo gola moška in ... več Naredili so oglas, ki ne prodaja prav ničesar.
Kljub temu, da se zdi, da seksu ni potrebno oglaševanje, pa so se v Metropolitan Film Institutu odločili prav za to potezo. Posneli so prvi oglas o seksu. Če smo še nekoliko natančnejši, posneli so oglas o tem kako seks postane rutina. "Ko seks postane rutina, takrat je treba nekaj spremeniti," je dejal slovaški umetnik Matus, ki je avtor prve reklame o seksu, ki je bila kdajkoli posneta.
In, da bi bilo vse skupaj še nekoliko bolj izvirno, v prvem oglasu za seks ne nastopajo gola moška in ženska telesa. Vse je prikazano na zelo duhovit način s pomočjo svinčnika in šilčka. To je verjetno tudi prvi oglas, ki ne prodaja prav ničesar, je zgolj ideja kako bi morali več in bolj kvalitetno seksati. manj

Reklame ogledov 448 dodan 17. 10. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev