kategorije

Panika!Posnetek, ki je zgrozil svet!

Neznanec na posnetku je poskrbel za velik val razburjenja med ljudmi. Potem ko so pri medicinski sestri, zaposleni v bolnici v Dallasu, ugotovili prisotnost ebole so se odločili, da jo prepeljejo na zdravljenje v Atlanto. In prav priprava na prevoz je pri Američanih povzročila val panike, saj je v javnost prišel posnetek, kjer se vidi kako neznani moški okoli hudo bolne medicinske sestre hodi povsem brez zaščitne obleke. Vsi ostali so bili namreč pravilno oblečeni, v zaščitnih oblekah od glave do peta, le neznanec na posnetku je bil ... več Neznanec na posnetku je poskrbel za velik val razburjenja med ljudmi.


Potem ko so pri medicinski sestri, zaposleni v bolnici v Dallasu, ugotovili prisotnost ebole so se odločili, da jo prepeljejo na zdravljenje v Atlanto. In prav priprava na prevoz je pri Američanih povzročila val panike, saj je v javnost prišel posnetek, kjer se vidi kako neznani moški okoli hudo bolne medicinske sestre hodi povsem brez zaščitne obleke. Vsi ostali so bili namreč pravilno oblečeni, v zaščitnih oblekah od glave do peta, le neznanec na posnetku je bil oblečen v povsem običajna oblačila.
Američani, ki so imeli v zadnjem času že drugo medicinsko sestro okuženo z ebolo, se seveda bojijo izbruha epidemije ebole, zato jih takšni posnetki izjemno strašijo, saj kažejo nato, da posamezniki nespametno tvegajo okužbo s to hudo boleznijo in jo tako potencialno prenesejo naprej.


Oglasili pa so se tudi že pri Phoenix Airu (podjetju, ki je zadolženo za medicinski prevoz), kjer so pojasnili, da je mož na posnetku nadzornik prevoza, ki namerno ni oblečen v zaščitno obleko. "Naši uslužbenci imajo v zaščitnih oblekah zelo ozek vidni krog in zelo omejeno gibanje in zato je nadzornikova naloga, da jih usmerja, da se vse izvede kot je zapisano v protokolu. To ni prav noben problem, pravzaprav nam jamči še višjo varnost za vse prisotne," je dejal tiskovni predstavnik podjetja.
Kljub takšnemu pojasnili pa je med Američani zavladala velika panika, saj se bojijo morebitne širitve te izjemno zahrbtne in težke bolezni. manj

Nenavadno ogledov 474 dodan 23. 10. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev