kategorije

PAVAROTTI AND FRIENDS - celine dion & luciano pavaroti

474. Dragi moji, spoštovani prijatelji in prijateljice.. Tako kot sem po tihem prišla na ta portal, tako bom tudi po tihem odšla iz njega. Le toliko bi vam rada še povedala, da lepo mi je bilo med vami. Predvsem med tistimi, ki imeli ste v duši srce. HVALA, ker ste mi izkazovali prijateljsko naklonjenost. Žal nekaterim (ne edina) sem bila trn, ker se jim nisem pustila, da bi z menoj manipulirali v negativno smer. Saj poznate tisti pregovor; če nisi všeč slabim ljudem, pomeni to tvojo odliko. In res, dragi moji, spoštovani prijatelji in ... več 474. Dragi moji, spoštovani prijatelji in prijateljice..

Tako kot sem po tihem prišla na ta portal, tako bom tudi po tihem odšla iz njega. Le toliko bi vam rada še povedala, da lepo mi je bilo med vami. Predvsem med tistimi, ki imeli ste v duši srce. HVALA, ker ste mi izkazovali prijateljsko naklonjenost. Žal nekaterim (ne edina) sem bila trn, ker se jim nisem pustila, da bi z menoj manipulirali v negativno smer. Saj poznate tisti pregovor; če nisi všeč slabim ljudem, pomeni to tvojo odliko. In res, dragi moji, spoštovani prijatelji in prijateljice v tej odliki ste me v mojih ustvarjalnih delih vsakič prepoznavali. HVALA vsem, ki ste bili zvesti spremljevalci mojih vabil, ki ste se na njih z vso radostjo odzvali s svojimi komentarji, bodisi na videe, na bloge in na slike.

Veliki ljudje odhajajo s ponosom. Ena izmed njih sem tudi jaz. Našla sem svoj mir, od tu odhajam s čisto vestjo, kamor so šli tudi moji prijatelji in prijateljice. Če začutite, le pojdite tudi vi na boljše in sicer tja kjer vas vse osrečuje. VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010 vam želim vsem brez izjem. naj vas bogati ljubezen v vsem; veliko zdravja, osebnega zadovoljstva v krogu svojih najdražjih..
manj

Glasba ogledov 4364 dodan 17. 12. 2009

Komentarji 129

če želiš komentirati, se
V---
V---11 let nazaj

Lep video...

petelcek
11 let nazaj

želim veliko miru, umik pred virtualnostjo ali kakor želiš. Če bo želja po prihodu nazaj v skupnost pa naj bo pojava zopet velika in lepa.

albina
11 let nazaj

Srčno upam, da se vrneš, z novimi idejami in novim elanom.
Video pa je krasen....5-kica

velongy
11 let nazaj

TUDI ZADNJI VIDEO JE PREKRASEN.Srečno kjerkoli že boš in karkoli boš počela naj ti gre tako dobro od rok kot ustvarjanje čudovitih videov.Sama veš da tudi jaz že nekaj časa ne obiskujem tega portala,v bistvu mogoče enkrat na mesec na hitro pogledam koliko je sporočil,odšli so,odšli bodo,vedno pa se bomo spominjali koliko truda je bilo vloženega.hvala ti za ves trud.Vesna

posnetek
11 let nazaj

Najtežje se poslavjati in to še na sam Božič
.........naj ti bo lepo, kjerkoli že boš in........nikoli ne pozabi svojih prijateljev..........

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..posnetek hvala. tudi tebi in tvojim najdražjim želim vse dobro, polno zdravja, veliko ljubezni in miru. VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010. lp;))..

ivan.iv
ivan.iv11 let nazaj

hm ,slovo ,tega pa ne maram...nimam rad slovesov...vedi da sem s teboj...ah ...vse dobro še naprej...pa kjer koli že boš...VESELE PRAZNIKE....

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..ivan.iv hvala. me veseli. tudi tebi hvala za vse oglede mojih videev itd. želim tebi in tvojim najdražjim vse dobro, velikeko mero zdravja, ljubezni in miru. VESEL BOŽIČ in SREČENO NOVO LETO 2010, ves čas naj te spremlja veselje..

MLADI
11 let nazaj

lepo si napisala enako ti želin vesel božič in novo leto in vse kar spada zraven
hvala prijateljica

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..MLADI tudi tebi hvala prijatelj. vse dobro ti želim. VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010 tebi in tvojim najdražjim.

snip
11 let nazaj

ZELO LEP VIDEO SI NAREDILA ZA TVOJO SLOVO,HVALA ZA VSA POVABILA SAJ SO TVOJI VIDEI BILI ZELO LEPI IN TUDI POUČNI.NI LEPO DA NAS ZAPUŠČAŠ A TVOJO ODLOČITEV SPOŠTUJEM SAJ SE VSAK MORA ODLOČITI ZA TA KORAK SAM IN TO SPOŠTUJEM.ŽELIMO PA TI VESEL BOŽIČ TER SREČNO NOVO LETO 2010 ANDREJ, ALENKA TER HČERKICA NIKA

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..snip hvala za razumevanje. tudi tebi hvala za vse storjeno. lepo, da sva se tu srečevala. tudi tebe in tvojo družinico Alenko in hčerkico Niko naj zaokrožijo lepi, praznični dnevi VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010, zdravo, ljubeznivo in veselo. ne le te dni, ampak vse dni. lp;))..

zdenci
zdenci11 let nazaj

Ne veselim se tvojemu odhodu, odlocitev je tvoja , video in pesem prekrasno 5*****

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..zdenci hvala, meveseli. lepo;)). tudi tebi se zahvaljujem za vso pozornost, ki si mi jo namenjala, kot prijateljica in kot spremljevalka mojih videev in vsega ostalega. tebi in tvojim najdražjim ti želim vse najlepše. VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010. lp;))..

ZvIjEzDiCa
ZvIjEzDiCa11 let nazaj

Me veseli,da si našla svoj mir....ti pa najbolj veš kaj je za nareti in spoštujem tvojo odločitev....5-ka! Bodi srečna kjerkoli boš in ti želim polno uspehov....

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..ZvIjEzDiCa hvala, me veseli za tvoje zvezdice, ki si ves čas trosila v mojih videih. res je. enake lepe želje tudi tebi in tvojih najdražjim želim VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010, lp;))

ABUJA
11 let nazaj

Sponka predvidevam, da je video krasen, čeprav si ga nisem mogla ogledat, ne vem zakaj.Žalosti me tvoja odločitev, vendar te povsem razumem, spoštujem tvojo odločitev. Hvala ti za prijateljstvo, krasne videe,s katerimi si marsikomu polepšala dan. Želim ti vesel Božič in srečno Novo leto 2010.

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..ABUJA hvala. ne bodi žalostna. vsaka sprememba je dobrodošla. tudi tebi hvala za spoštljivo prijateljstvo, ki sem jo bila deležna pri tebi. bilo mi je prav prijetno. me veseli. enako tudi tebi in tvojim najdražjim želim vse dobro, zdravo, veselo, srečno v prihajajočem letu 2010. dnevi naj se pa še mnogo vrstijo naprej. lp;))..

trnvpeti
11 let nazaj

Ti boš potiho odšla, po svoji želji, toda tvoja dela ostanejo nam v spomin.Jaz sem ti bil in bom trn;)hehehe..Za ostale ne vem, in nočem vedet!Mej krasne praznike, pa ne le praznike, MEJ SE!!

Freddy

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..trnvpeti hvala. hehe nikoli mi nisi bil trn;)) prav prijeten si bil. ves čas dostojanstven. to mi je bilo pri tebi všeč. hvala ti tudi za, ker si me ves čas spremljal ob sprejemanju mojih vabil. bil si mi spodbuda. z enako mero ti vračam najlepše možne želje tebi in tvojim najdražjim; VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010. lp;))..

evica11
11 let nazaj

Ti sponka.com si že druga, odkar sem en mesec tukaj gor...kaj se to dogaja, sicer pri tebi vem, kaj se je zgodilo in vsake take osebe mi je žal, da odhaja...če ti čisto po pravici povem, da bi tudi jaz najrajši šla od tu dol, samo jaz nisem tako aktivna, kot ti in me verjetno nebi nihče pogrešal, me pa pri srcu stisne vsak odhod drage osebe, ki se je tako trudila in žrtvovala, da nam je bilo vsem lepo...nihče te nima pravice zadrževati, pot je odprta in pojdi, kjer ti bo boljše in se boš počutila prijetno in ne izigrano...tudi jaz ti želim Vesel Božič in Srečno novo leto 2010 in hvala za zadnji prečudovit posnetek....pozdrav od evice in veš kaj še, zelo te bom pogrešala

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..prijateljica evica11 hvala za razumevanje. res sem se trudila po najboljših močeh. bilo mi je lepo med dobrimi dušami srca. tudi ti si (in si še) bila, to sem takoj spoznala, tudi v tem kratkem času, ki sva se tu na tem portalu srečevali. bilo mi je veliko zadovoljstvo. praznični dnevi so tu, naj ti sežem v roki in ti zaželim najlepše možne želje tebi in tvojim najdražjim VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO 2010, hvala, lp;))..

tondina
11 let nazaj

odlična pesem in video.

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..tondina hvala, me veseli..

BenySLO
11 let nazaj

5kaaaaaaaaaaaa

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..BenySLO hvala, me veseli..

dacak
11 let nazaj

lep video 5kica.....
želim ti lepe praznike in srečno v letu 2010 pa seveda tudi naprej ;))lp.

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..dacak hvala, me veseli. vse lepo ti želim VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010 zdravja, ljubezni in veselja v krogu svojih najdražjih. lp;))..

golf2
11 let nazaj

Ne veselim se tvojemu odhodu,bilo je prijetno v tvoji družbi,vendar tako si se odločila in naj ti bo lepo kjer koli boš-sreče zdravja v novem letu ti želim iz srca-video zasluži-100-ka.((

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..golf2 hvala. res je, ja. enako tudi tebi in tvoji zlati polovički VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010 v krogu svojih najdražjih. lp;))..

baterflaj
11 let nazaj

Bolj redko sem na portalu. Sem pa z zanimanjem prebrala in tudi poslušala večnega Pavarottija. Mislim, da imamo vsi po malem podobne izkušnje in znati se je treba postaviti zase in stati tudi, če ti sneg nese v obraz - končno je za vsakega žarek sonca, cvetlica na polju, metulj v letu in vse kar nas obdaja je treba videti in doživeti. Človeška zloba, nečimrnost, foušija in privošljivost nas ne sme raniti, čeprav nas marsikdaj prizadene globoko v dušo...

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..baterflaj hvala za lepo napisano. se popolnoma s teboj strinjam. naj ti srečni dnevi teko ves čas. prijetno BOŽIČNO-NOVOLETNO 2010 praznično vzdušje ti želim tebi in tvojim najdražjim. lp;))..

bucika5
bucika511 let nazaj

Hvala spoštovana sponka za vse lepe videe,ki si jih nam podarila,Podpiram tvojo odločitev in ti želim veliko uspeha še naprej,kjerkoli boš bodi srečna in zadovoljna....Vesele praznike ter SREČNO NOVO LETO 2010!!

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..bucika5 tudi tebi hvala, za vso spodbudo, ki si mi jo dajala ob vsakem srečanju tu. hvala. tudi tebi želim vse lepo. prazniki in dnevi naj bodo ti odeti s srečo, tebi in tvojim najdražjim. VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010. lp;))..

GRCNARKA
GRCNARKA11 let nazaj

Sponka.com spoštujem tvojo odločitev, vem pa, da si delček nas in zato ti še enkrat HVALA ZA VSE KAR SI NAREDILA ZA NAS, pa še boš .... se dobimo med priajtelji

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..GRCNARKA hvala. lepo;)) mi je bilo v veliko zadovoljstvo. drži, rade volje. velja. lp;))..

zaklinca
11 let nazaj

odličn video;))) škoda,da greš.Srečno.kjer kol boš.pa fajn bot,kot si bla do zdaj;)))

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..zaklinca hvala. me veseli. velja. tudi tebi želim vse dobro. VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010 tebi in tvojim domačim. lp;))..

wesnika18
11 let nazaj

krasna pesmica in video

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..wesnika18 hvala, me veseli. lp;))..

vidim.te
11 let nazaj

V src si mi zapisana in vedi kjer kol me bo vodila pot,boš v mojih mislih in spominu povsod........)

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..vidim.te lepo;)) hvala.. lp;))..

vidim.te
11 let nazaj

V neskončnosti ti želim vse lepo Odločitev je tvoja a želja je moja,da bi morbit pa vseen ostala sponka
Vidim čudovit video in lep mi bi blo, da bi še lahk naprej gledala tvoje videje
Razumem te in vem tko to je Želim ti lepe praznike in use lepo u noum let 1010

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..vidim.te hvala. ne, tako sem se odločila.
me veseli. hvala. tudi tebi želim lepe praznike VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010 tebi in tvojim domačim. lp;))..

Rimele
11 let nazaj

Draga "sponka". Naj ti povem, da nisem navdušen nad tvojim odhodom. Kot sem govoril že ostalim prijateljem, ki so odhajali s portala, bom rekel tudi tebi. Hudo mi je, vendar moram spoštovati tvojo odločitev. S tem, ko spoštujem tvojo odločitev spoštujem tebe. Velika verjetnost je, da se srečava na drugem portalu, a ne? Saj veš katerem. Morda se tudi drugače kdaj srečava, kar mi bo v veliko čast. Naj se ti zahvalim za vse videe, ki si jih naredila. Bili so vedno zanimivi. Za konec pa ti želim vse dobro v prihajajočem letu 2010!!! Predvsem tvoje osebne sreče in zadovoljstva!!! Tvoj prijatelj, Aleksander Rimele

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..dragi Rimele hvala nad tvojim zapisanim tekstom. res je, tam se bova srečevala. tudi tebi hvala za vso prisotnost na mojih videih itd. verjamem ti. z enako mero vračam ti želje nazaj. bodi nadvse prazničen, srečen v letu 2010 v prihajajočih dneh, predvsem v zadanih ciljih bodi zmagovalen. hvala moj prijatelj Aleksandr Rimele..

lunica45
11 let nazaj

Želim ti LEP BOŽIČ,v Novem letu pa mnogo zdravja veselja in osebne sreče
Naj ti bo lepo,kjerkoli boš!! SREČNO PRIJATELJICA in hvala ti za vse lepe videje ki sem jih lahko delila steboj

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..prijateljica lunica45 tudi tebi hvala. hvala za vso spodbudo. vse dobro ti želim. bodi praznična kar se le da, dnevi tvoji naj bodo lepi. lp;))..

white_tiger
11 let nazaj

Veliko sreče v letu 2010

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..white tiger hvala, tudi tebi in tvojim dragim želim veliko sreče v letu 2010, lp;))..

matecka
11 let nazaj

Pred Božičem kuhati zamero ni lepo... ker takrat si moramo podati roko... To je To... :D Srečno

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..matecka hvala. v meni ni nobene zamere do nobenega. S čisto vestjo odhajam.
Ne skrbi, prijateljem zagotovo sežem v roke.

Tudi tebe naj spremlja sreča, VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010 želim tebi in tvojim najdražjim. Lp;))..

bikoborac
11 let nazaj

lep video si naredila , tudi tebi hvala sponka za vse minute ki si jih priževela z nami .In hvala za vse tvoje video kar si jih naredila za nas LP.Martin

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..bikoborac hvala, enako sem se tudi jaz s teboj tu veselila med komentarji. je že v redu. lepe praznike ti želim, naj ti bodo srečni, kakor tudi nadaljni dnevi.. lp;))..

gokel
11 let nazaj

Hvala za tvoje lepe videje in musiko zelim ti vse naj naj,VESEL BOZIC IN SRECNO NOVO LETO 2010;PA SE VIDIMO CUJEMO PISEMO KJE DRUGJE????MKO

sponka.com
sponka.com11 let nazaj

..gokel tudi tebi hvala, da bil si vsakič prisoten pri mojih videih itd. vedno kaj lepega si dopisal. bodi tudi ti v teh dneh PRAZNIČEN, v bodoče naj ti bodo dnevi SREČNI. res je, nikoli se ne ve, kje se srečamo, lp;))stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev