Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na naših drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

Poglejte, kaj je v hotelski sobi ujela skrita kamera

Morda bi bil Vince Stravix danes ob obisku hotelov mirnejši, če ne bi na prenosnem računalniku namestil, da kamera na skrivaj snema, kaj se dogaja, ko ga ni v sobi. To je videoposnetek, ki ga je na portalu YouTube objavil Vince Stravix. V začetku tega meseca je bil v hotelu in odločil se je, da s skrito kamero posname, kaj med pospravljanjem počne sobarica. Videoposnetek je pritegnil ogromno pozornosti; od 8. novembra, ko je bil objavljen, je imel že več kot milijon ogledov. Sobarica sicer – kot je pričakovati – pridno pospravlja, zato ... več Morda bi bil Vince Stravix danes ob obisku hotelov mirnejši, če ne bi na prenosnem računalniku namestil, da kamera na skrivaj snema, kaj se dogaja, ko ga ni v sobi.
To je videoposnetek, ki ga je na portalu YouTube objavil Vince Stravix. V začetku tega meseca je bil v hotelu in odločil se je, da s skrito kamero posname, kaj med pospravljanjem počne sobarica. Videoposnetek je pritegnil ogromno pozornosti; od 8. novembra, ko je bil objavljen, je imel že več kot milijon ogledov.
Sobarica sicer – kot je pričakovati – pridno pospravlja, zato pa videoposnetek po drugi strani razkrije, da si za povrh ogleda še marsikateri oseben predmet. To je bržkone za pričakovati, saj smo ljudje radovedna bitja; toda ko obiščemo hotel, običajno svoje stvari vseeno pustimo ležati po sobi, ker nekako ne pričakujemo, da bo sobarica počela kar koli drugega kot pospravljala.
Na videoposnetku pa sobarica zamenja umazane brisače ter si nato ogleda paket, ki ga je tisti dan prejel gost. Nato pobriše prah in poskuša uporabiti prenosni računalnik. Ko ji to ne uspe, poskuša uporabiti tablični računalnik. Pospravi posteljo in spet poskuša uporabiti prenosni računalnik. Pokuka pa tudi v kovček.
Nič sicer ne vzame. Vse skupaj je bolj videti, kot da le želi uporabiti tehnologijo, ki je nima sama, kot je nekdo komentiral pod videoposnetkom. A kljub temu je to opozorilo, da se v hotelu, četudi smo na dopustu, ne smemo preveč sprostiti. Vredne in zelo osebne stvari je priporočljivo zakleniti ali vsaj pospraviti tako, da niso takoj vidne. manj

Skrita kamera ogledov 883 dodan 11. 11. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev