Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

Policista na podzemni železnici pomagala pri rojstvu otroka

Policista Daniel Caban in Dorrell James si bosta letošnje praznike še posebej zapomnila. Na božični dan sta namreč na podzemni železnici na svet pomagala malemu dečku, ki je mamico precej presenetil s svojim prihodom.Policista Daniel Caban in Dorrell James sta letošnji božič v službi začela povsem običajno, ko sta naenkrat dobila sporočilo, da je na podzemni železnici v Filadelfiji ženska, ki bo vsak čas rodila. ''Takoj sva odšla na delo,'' je povedal Caban. ''Takoj ko sva prišla do nje, sva že lahko videla dojenčkovo glavico.'' Vse ... več Policista Daniel Caban in Dorrell James si bosta letošnje praznike še posebej zapomnila. Na božični dan sta namreč na podzemni železnici na svet pomagala malemu dečku, ki je mamico precej presenetil s svojim prihodom.Policista Daniel Caban in Dorrell James sta letošnji božič v službi začela povsem običajno, ko sta naenkrat dobila sporočilo, da je na podzemni železnici v Filadelfiji ženska, ki bo vsak čas rodila.


''Takoj sva odšla na delo,'' je povedal Caban. ''Takoj ko sva prišla do nje, sva že lahko videla dojenčkovo glavico.''

Vse skupaj se je odvilo precej hitro in nekaj trenutkov kasneje, sta policista dojenčka že držala v naročju. Celotno dogajanje so medtem skrbno zabeležile tudi nadzorne kamere, zaradi česar je njuno dobro delo mogoče videti tudi na fotografijah.

''Upal sem na miren dan, ampak je bilo vredno,'' je po dogodku povedal Caban. ''To je bistvo naše službe,'' je še povedal Caban, Dorrell pa je dodal: ''Dober božič.''

Dojenčka in njegova starša so po porodu odpeljali v bolnišnico, kjer sta jih obiskala tudi policista. Z delom svojih policistov se je medtem na Twitterju pohvalil tudi načelnik Thomas J. Nestel III. manj

Nenavadno ogledov 413 dodan 27. 12. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev