kategorije

PRENOS CEPLJENJA - 2. POLČAS

H1N1 je zelo nevaren, mnogo bolj nevaren od piščanje, pa ribje, pa goveje juhe. Urad za javno zdravstvo v Kentucky-ju v ZDA (Department for Public Health) se je odločil, da bo razjasnil zmedo s cepivi proti svinjski gripi H1N1. Posneli so 30 sekundni televizijski oglas, ki ga sedaj predvajajo kot del propagandne kampanje. Če morda še ne veste je Evropska Komisija ustanovila preiskovalno telo, ki ga je vodil nemški dr. Wolfgang Wodarg. Glavne ugotovitve tega preiskovalnega telesa so bile sledeče: 1. Pandemija je bila lažna – ... več H1N1 je zelo nevaren, mnogo bolj nevaren od piščanje, pa ribje, pa goveje juhe.

Urad za javno zdravstvo v Kentucky-ju v ZDA (Department for Public Health) se je odločil, da bo razjasnil zmedo s cepivi proti svinjski gripi H1N1. Posneli so 30 sekundni televizijski oglas, ki ga sedaj predvajajo kot del propagandne kampanje.


Če morda še ne veste je Evropska Komisija ustanovila preiskovalno telo, ki ga je vodil nemški dr. Wolfgang Wodarg. Glavne ugotovitve tega preiskovalnega telesa so bile sledeče:

1. Pandemija je bila lažna – Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je spremenila definicijo pandemije

2. Razloga za cepljenje ni bilo – ‘Big Farma’ oziroma velike farmacevtske družbe so skupaj z WHO neupravičeno napihovale nevarnost

3. Cepivo je zdravju nevarno – cepivo vsebuje živo srebro in skvalen, ter ima vrsto negativnih stranskih učinkov


To je sklep preiskovalnega telesa sedeminštirideset evropskih držav. Dr. Wodarg pa še dodaja, da so najbolj odgovorni tisti zdravniki, ki so hkrati prejemali plačila s strani farmacevtskih družb, da promovirajo določene izdelke, medtem ko so jih vlade najemale za svetovalce. Te ljudi, ki so lagali za plačilo je treba kaznovati, predlaga uvedbo državnih parlamentarnih preiskovalnih skupin in sodni pregon zoper tiste, ki so bili na dvojnih plačilnih listah.


A urad za javno zdravstvo v Kentucky-ju pravi, da je cepivo proti H1N1 gripi varno in učinkovito. Potrebujete ga!

Sedaj je pa stvar že resnično ironična, od kdaj je resnica odvisna od geografske lege? Sem jaz prespal kak dan božjih lekcij?


Pravijo, da si nor, če misliš, da je cepivo nevarno zate! Al Gore pravi, da če zanikaš globalno segrevanje verjameš, da je Zemlja ploščata. Bill Clinton se sprašuje, kako si drzneš namigovati, da je bila vlada vpletena v napad na dvojčka…

Prav, jaz sem nor, ker se ne bom cepil z živim srebrom in skvalenom, torej ne poslušajte me, cepite se, cepite se dvakrat, da boste dvakrat bolj varni. Bill Gates bo ponosen na vas. Ne dolgo nazaj je imel govor o reševanju planeta in misli, da so cepiva odlična rešitev težav z prenaseljenostjo in hitro rastočo populacijo/potrošnjo surovin - TUKAJ.

Vas ne preseneti, da je večina zdravstvenih uslužbencev v Londonu zavrnila cepljenje, da je Češka zavrnila nakup cepiv, potem ko so testne podgane pomrle, da cepivo ni dovolj dobro za Angelo Merkel in nemško vlado… Vam to nič ne pove?


Viri:


PrisonPlanet – članek 4. marec 2010


PrisonPlanet – članek 1. marec 2010


Kentucky Health Alerts – uradna spletna stran

Northern Kentucky Health Department – uradna spletna stran

Wodarg.de – spletna stran dr. Wodarg-a manj

Smeh ogledov 869 dodan 04. 03. 2010

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev