kategorije

Preskakovali Trumpov zid, hkrati želijo, da bi to videli v ZDA

Na tradicionalnem pustnem karnevalu v Cekrnici je letos nastopila tudi akrobratska skupina Dunking Devils, ki je znana po vsem svetu. Na cerkniškem festivalu so morali nastopiti v maskah in za tematiko so si izbrali varnostni zid, ki ga želi med ZDA in Mehiko sezidati ameriški predsednik Donald Trump. Njegova želja je tako močna, da je celo več tednov blokiral delo uradnikov ter grozil demokratom, ki v kongresu niso želeli odobriti sredstev, potrebnih za gradnjo zidu. Na koncu je Trump razglasil izredne razmere na meji z Mehiko, s čimer ... več Na tradicionalnem pustnem karnevalu v Cekrnici je letos nastopila tudi akrobratska skupina Dunking Devils, ki je znana po vsem svetu.
Na cerkniškem festivalu so morali nastopiti v maskah in za tematiko so si izbrali varnostni zid, ki ga želi med ZDA in Mehiko sezidati ameriški predsednik Donald Trump. Njegova želja je tako močna, da je celo več tednov blokiral delo uradnikov ter grozil demokratom, ki v kongresu niso želeli odobriti sredstev, potrebnih za gradnjo zidu. Na koncu je Trump razglasil izredne razmere na meji z Mehiko, s čimer si je odprl možnost do sredstev, predvidenih za obrambo, ki jih namerava nameniti za gradnjo spornega zidu. In Dunking Devils so uprizorili Trumpa, ki je skupaj s pripadniki tajne službe ("seceret service") nadziral zid ter mehiške migrante, ki so s pomočjo trampolina v tradicionalnih mehiških oblačilih preskakovali Trumpov zid.
"Zid ima tudi tesno povezavo s tem, kar počnemo, saj je ena od njihovih akrobatskih disciplin hoja po trampo-linskem zidu (po angleško trampoline wall oz. 'tramp-wall'). Če spremenimo eno črko, se beseda hitro spremeni v 'Trump-wall'," pravijo njihovi predstavniki.

Vir - vecer.com manj

Zabava ogledov 118 dodan 07. 03. 2019

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev