Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na naših drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

Prevajalske storitve

Skrivanek prevajalske storitve d.o.o. V podjetju Skrivanek, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1999, poskrbimo za kakovostne in pravočasne prevode, tolmačenja, lekture ali lokalizacijo. V najkrajšem možnem času za vas prevedemo besedila v več kot 30 tujih jezikov. Kakovostne prevode zagotavljamo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in široko mrežo prevajalcev (v celotni skupini je preko 1200 prevajalcev). Vedno večje je tudi povpraševanje po jezikovnih tečajih v naši jezikovni ... več Skrivanek prevajalske storitve d.o.o.
V podjetju Skrivanek, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1999, poskrbimo za kakovostne in pravočasne prevode, tolmačenja, lekture ali lokalizacijo. V najkrajšem možnem času za vas prevedemo besedila v več kot 30 tujih jezikov.
Kakovostne prevode zagotavljamo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in široko mrežo prevajalcev (v celotni skupini je preko 1200 prevajalcev).
Vedno večje je tudi povpraševanje po jezikovnih tečajih v naši jezikovni šoli. Izbirate lahko med splošnimi, specializiranimi in poslovnimi tečaji tujih jezikov.
Pridobili smo certifikat kakovosti EN ISO 9001:2001 in EN 15038. Z nami so zadovoljni tudi v Evropski uniji, saj smo med njihovimi uradnimi ponudniki prevajalskih storitev.
Skrivanek Slovenija je del mednarodne skupine Skrivanek, ki jo je leta 1994 z ustanovitvijo prevajalskega podjetja osnoval Čeh Pavel Skrivanek. Danes je Skrivanek z več kot 50 pisarnami prisoten po vsem svetu, kar vam zagotavlja podporo na skoraj vseh vaših ciljnih trgih. manj

Razno ogledov 278 dodan 13. 06. 2012


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev