kategorije

Prof. Sucharit Bhakdi Predavanje TraumGmbH Kiel 2 del

Prof. dr. Sucharid Bhakdi, specialist za mikrobiologijo in infektivno epidemiologijo, 22 let je bil vodja Instituta za mikrobiologijo na univerzi Mainz v Nemčiji, je povedal: Kdaj je neko cepljenje smiselno? Če je visoka stopnja smrtnosti. Nekatera cepljenja so odlična in res pomembna. To sta na primer steklina, davica. Veste, zakaj cepljenje pri steklini ni problem? Ker deluje. Če listate po časopisih, že vidite, da za to presneto Covid cepljenje piše: eno cepljenje ne bo dovolj. Potrebno ga bo obnavljati in to hitro. Seveda, lahko ... več Prof. dr. Sucharid Bhakdi, specialist za mikrobiologijo in infektivno epidemiologijo, 22 let je bil vodja Instituta za mikrobiologijo na univerzi Mainz v Nemčiji, je povedal:
Kdaj je neko cepljenje smiselno? Če je visoka stopnja smrtnosti. Nekatera cepljenja so odlična in res pomembna. To sta na primer steklina, davica.
Veste, zakaj cepljenje pri steklini ni problem? Ker deluje. Če listate po časopisih, že vidite, da za to presneto Covid cepljenje piše: eno cepljenje ne bo dovolj. Potrebno ga bo obnavljati in to hitro. Seveda, lahko cepljenja obnavljate tolikokrat kot hočete, pa ne bo delovalo. Kdaj cepljenje ni smiselno? Pri nizki stopnji umrljivosti, na primer pri virusih gripe in Kovida. Pri vsakem konvencionalnem cepljenju bi moralo biti razmerje med tveganjem in koristjo skrbno preverjeno. Cepljenja brez tveganja ni.
Bistvo sobivanja in ko-evolucije med človekom in virusom:
Obstaja zelo malo virusov, ki ubijejo svojega gostitelja, kot na primer virus stekline. Zato je steklina je eden od najmanj uspešnih virusov vseh časov. Korona virusi in virusi gripe pa so najuspešnejši, ker pustijo svojega gostitelja pri življenju, gostitelj pa jim dovoli, da se vsakič majčkeno namnožijo, ampak potem: izvolite oditi. Ja? Konec.
Tako se tekom življenja krepimo in ko odrastemo, ne zbolimo več tako hudo zaradi korona virusov. Tako to gre. Pazite le, da tako tudi ostane. Če se boste vedno znova zaščitili, boste postali kot kokoši v baterijski reji, ki niso več izpostavljeni virusom gripe. Ko pa pride en sam virus, so vse mrtve. manj

Znanje ogledov 21 dodan 07. 10. 2020

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev