kategorije

prometni izvještaj ...

Jutranje in popoldanske prometne konice so združene s tranzitnimi vozniki. Promet je dnevno upočasnjen predvsem na bolj obremenjenih odsekih in mejnih prehodih. Prilagodimo hitrost ter upoštevajmo prometno signalizacijo. Predlagamo več časa za potovanje, previdno! Na gorenjski avtocesti bodo od ponedeljka do sobote (13. do 18. 9. 2021), potekala dela proti Ljubljani na odseku Brezje - Podtabor. Promet bo potekal po enem pasu (zapora voznega in odstavnega pasu), med 7.30 in 18. uro. Na primorski avtocesti je zaprt izvoz Vrhnika iz ... več Jutranje in popoldanske prometne konice so združene s tranzitnimi vozniki. Promet je dnevno upočasnjen predvsem na bolj obremenjenih odsekih in mejnih prehodih.

Prilagodimo hitrost ter upoštevajmo prometno signalizacijo. Predlagamo več časa za potovanje, previdno!

Na gorenjski avtocesti bodo od ponedeljka do sobote (13. do 18. 9. 2021), potekala dela proti Ljubljani na odseku Brezje - Podtabor. Promet bo potekal po enem pasu (zapora voznega in odstavnega pasu), med 7.30 in 18. uro.

Na primorski avtocesti je zaprt izvoz Vrhnika iz smeri Kopra ter uvoz na avtocesto proti Kopru. Obvoz je preko Logatca.


Na A3, med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.


Na štajerski avtocesti bo do 1. oktobra promet med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, med 19. in 6. uro, potekal le po enem prometnem pasu.
Na pomurski avtocesti na odseku Sveti Jurij ob Ščavnici - Vučja vas - Murska Sobota, bo promet potekal po enem pasu, v obe smeri do 20. septembra.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno.

Na italijanski strani Predela pri Rabeljskem jezeru, rekonstrukcije predora Predel.

V primeru izrednih dogodkov (zastojev, prometnih nesreč, okvar vozil...), je potrebno na avtocesti ustvariti reševalni pas. Potniki med čakanjem v kolonah, pa naj ne zapuščajo vozil. manj

Razno ogledov 151 dodan 13. 09. 2021

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev