kategorije

Samo sebe imava - Werner i Darja Gajsek

V zadnjih tednih večkrat napovedana nova pesem na slovenski glasbeni sceni je v torek ugledala luč sveta. Pod njo so se podpisali Goran Šarac in Igor Pirkovič kot avtorja besedila ter Darja Gajšek in Werner Brozović kot izvajalca. Posneli so pesem z naslovom Samo sebe imava in jo posvetili pokojni kraljici ljudskih src Simoni Weiss. Vdovec Weiss Šarec je ob izidu pesmi povedal, da je srečen zaradi izjemnih odzivov na pesem, ki jo je po letih glasbenega premora napisal za nekdanjega varovanca Wernerja in prekrasno Gajškovo, »ki s svojim ... več V zadnjih tednih večkrat napovedana nova pesem na slovenski glasbeni sceni je v torek ugledala luč sveta. Pod njo so se podpisali Goran Šarac in Igor Pirkovič kot avtorja besedila ter Darja Gajšek in Werner Brozović kot izvajalca. Posneli so pesem z naslovom Samo sebe imava in jo posvetili pokojni kraljici ljudskih src Simoni Weiss.

Vdovec Weiss Šarec je ob izidu pesmi povedal, da je srečen zaradi izjemnih odzivov na pesem, ki jo je po letih glasbenega premora napisal za nekdanjega varovanca Wernerja in prekrasno Gajškovo, »ki s svojim glasom in podobo najbolj zvesto sledi Simoninemu glasbenemu izročilu«. Soavtor Pirkovič je dodal, da je »v besedilu pesmi Samo sebe imava razkrita vsa resnica«.


Werner se strinja, da je besedilo napisano iz globine srca. »Samo sebe imava,/ In če bi kdaj se zgodilo,/da na pot pride trnje,/ poiščiva svilo.../Samo sebe imava,/In 100 pomladi pred nama,/ki so lepša v dvoje,/lepša kot sama,« poje pesem. Dodal je, da bi bila Simona gotovo zelo ponosna nanje.

Gajškova se je Šarcu na družbenem omrežju »zahvalila za zaupanje, vero, za pesem, ki ogreje in odnese«. Dodala je, da verjame, »da je prišel blagoslov tudi od nje ... Kraljice Simone Weiss, ki kot angel bdi nad nami«.

Ponosen, da je sodeloval pri projektu je tudi Werner, ki je Šarcu sporočil: »Tata, moj Goranjo. Tudi jaz sem ponosen in neskončno počaščen, da si ravno nama z Darjo Gajšek namenil prvo pesem, ki si jo napisal po izgubi tvoje velike ljubezni in meni drage sodelavke in prijateljice Simone. Vesel sem, da te imam ponovno ob sebi in skupaj bova spisala še številne zgodbe.«


Kralj ljudskih src, ki letos obeležuje 30. obletnico svoje glasbene kariere, je zaključil, da bi bila pokojna glasbenica na vse njih gotovo zelo ponosna. Sodeč po odzivih, so lahko ponosni vsi, ki so pri projektu sodelovali, saj so komentarji poslušalcev na pesem zelo spodbudni.

»Čudovita pesem in čudovit duet,« so mnogi zapisali ob najnovejši pesmi, za katero je Werner napovedal, da bi po reakcijah ljudi lahko postala najnovejši hit.Mesec december pa je za Šarca in prijatelje pokojne Weissove žalosten. 19. decembra leta 2015 je pevka v 53. letu starosti izgubila bitko z rakom. manj

Glasba ogledov 73 dodan 18. 12. 2020

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev