kategorije

Satanist jedel človeško meso

Na posestvu v Severni Karolini so policisti izkopali ostanke domnevno dveh moških. Sumijo, da ju je trojica umorila, potem pojedla nekaj kosov trupla, preostalo zažgala.Da sta na njegovem vrtu zakopani trupli, se je širokoustil že dolgo, vendar mu ni nihče verjel. Vse dokler niso policisti na posestvu Pazuzuja Illaha Algarada v Clemmensu v Severni Karolini zares izkopali posmrtnih ostankov domnevno dveh moških, ki sta bila najverjetneje žrtvi satanističnega obreda. Da 35-letnik opravlja bizarne obrede v svojem domu, menda ni bila ... več Na posestvu v Severni Karolini so policisti izkopali ostanke domnevno dveh moških. Sumijo, da ju je trojica umorila, potem pojedla nekaj kosov trupla, preostalo zažgala.Da sta na njegovem vrtu zakopani trupli, se je širokoustil že dolgo, vendar mu ni nihče verjel. Vse dokler niso policisti na posestvu Pazuzuja Illaha Algarada v Clemmensu v Severni Karolini zares izkopali posmrtnih ostankov domnevno dveh moških, ki sta bila najverjetneje žrtvi satanističnega obreda.
Da 35-letnik opravlja bizarne obrede v svojem domu, menda ni bila skrivnost, a da se tam preliva tudi človeška kri, nihče še pomislil ni, čeprav so občasno krožile govorice, da Algarad kdaj zakolje kakšno žival kot žrtveni dar. Izkazalo pa se je, da so moški, njegova 24-letna partnerica Amber Nicole Burch in njuna 28-letna prijateljica Krystal Nicole Matlock brutalni morilci, ki so žrtvi umorili, potem pojedli nekaj kosov trupla, preostalo pa zažgali in zakopali! Okostji naj bi pripadali 37-letnemu Joshui Fredricku Wetzlerju in 36-letnemu Tommyju Deanu Welchu, okoliščine njunega izginotja še preiskujejo. Obstaja namreč možnost, da sta bila ugrabljena in pokončana že pred mnogo leti, o posmrtnih ostankih naj bi se Pazuzu namreč hvalil že nekdanjemu dekletu, bilo je leta 2011, takrat naj bi razpredal tudi o umoru dveh prostitutk in številnih živalskih kadavrih, ki naj bi ležali v okolici njegovega doma. Leta 2010 so ga sicer obsodili zaradi pomoči morilcu pri kaznivem dejanju, zaradi česar naj bi bil do zadnje aretacije na pogojni izpustitvi, tokrat pa njemu in sostorilkama grozi dosmrtna ječa.Algarad se je rodil v kalifornijskem San Franciscu kot John Lawson, že v najstniških letih pa je skrenil na kriva pota in zabredel v mamila. Ta je začel spretno preprodajati in s tem dobro služiti, tako da je kaj hitro tudi zapustil srednjo šolo. Njegova mati Cynthia Lawson, ravno tako satanistka, naj bi mu že v otroštvu spremenila ime v Pazuzu – po hudiču, ki je obsedel dekle v kultnem filmu Izganjalec hudiča –, sam pa si je med odraščanjem izbral pogubno poslanstvo: postal da bo ali serijski morilec ali satanist. Očitno se je odločil za kombinacijo obeh, na svoja dejanja pa je bil izjemno ponosen – še več, velikodušno je razpredal o njih, čeprav so ga sosedje in znanci običajno imeli za norca in mu največkrat niso verjeli niti besedice. Da z njim sicer ne gre češenj zobati, so opozarjali še razklan jezik in tetovaže na obrazu, menda si je tudi brusil zobe, da bi jih naostril!

Preiskava bo pokazala, ali bodo zaradi brutalnih dejanj obtožili še koga, toda kot povedo sosedje, trojica že dolgo ni sprejela medse nikogar drugega. Še Alagaradova mati je bila na zanemarjenem posestvu, skrbno ograjenem in opremljenem z grozečimi opozorilnimi tablami, nedobrodošla, sinova partnerica, ki se je na facebooku sicer predstavljala kot njegova žena, pa naj bi jo nekoč celo udarila in poskušala zadušiti. manj

Nenavadno ogledov 233 dodan 15. 10. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev