Šerif 8-letnika vklenil v lisice

V ZDA odmeva tožba Ameriške zveze za državljanske svoboščine proti namestniku šerifa, ki bi naj najmanj trikrat dva otroka z motnjo pomanjkanja pozornosti vklenil v lisice.Šerif je otroka vklenil v višine bicepsa, saj so bila njegova zapestja preozka in bi mu lisice zdrsnile z rok. Fantek naj bi okoli petnajst minut vklenjen sedel na stolu. V posnetku lahko slišimo glasen jok in prošnje, da naj šerif odstrani lisice. Šerif pa otroka le opozarja, da bo "lisice odstranil, ko se bo otrok vedel primerno in ga prijazno prosil". Vir ... več V ZDA odmeva tožba Ameriške zveze za državljanske svoboščine proti namestniku šerifa, ki bi naj najmanj trikrat dva otroka z motnjo pomanjkanja pozornosti vklenil v lisice.Šerif je otroka vklenil v višine bicepsa, saj so bila njegova zapestja preozka in bi mu lisice zdrsnile z rok.
Fantek naj bi okoli petnajst minut vklenjen sedel na stolu. V posnetku lahko slišimo glasen jok in prošnje, da naj šerif odstrani lisice. Šerif pa otroka le opozarja, da bo "lisice odstranil, ko se bo otrok vedel primerno in ga prijazno prosil".
Vir Žurnal

Sumner je o primerih nekaj mesecev kasneje napisal poročilo in se zagovarjal, da sta otroka grozila njemu in šolskemu osebju. manj

Ljudje ogledov 138 dodan 04. 08. 2015

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev