Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

topovska hrana ... masturbiral na poligonu

Posnetek ruskih nabornikov, ki so nezadovoljni z opremo in usposabljanjem kričali na poveljnika, eden od njih pa ga je celo udaril v prsi. Ob posnetku, ki kroži po Twitterju, je pojasnjeno, da gre za vojaški center v bližini Moskve. "Kaj za vraga se dogaja? To je svetoskrunstvo, lažno streljanje, lažne vaje, lažni pohodi. Napolnite dva tanka, streljajte na namišljenega sovražnika na tankovskem poligonu? Kolikokrat? Dvakrat na strelišču in enkrat na kontrolnih strelih ? Samo enkrat sva bila na strelišču s strelcem. Preostali čas sva ... več Posnetek ruskih nabornikov, ki so nezadovoljni z opremo in usposabljanjem kričali na poveljnika, eden od njih pa ga je celo udaril v prsi.

Ob posnetku, ki kroži po Twitterju, je pojasnjeno, da gre za vojaški center v bližini Moskve.

"Kaj za vraga se dogaja? To je svetoskrunstvo, lažno streljanje, lažne vaje, lažni pohodi. Napolnite dva tanka, streljajte na namišljenega sovražnika na tankovskem poligonu? Kolikokrat? Dvakrat na strelišču in enkrat na kontrolnih strelih ? Samo enkrat sva bila na strelišču s strelcem. Preostali čas sva samozadovoljevala na strelišču!" na posnetku je slišati vojaka, ki kriči na poveljnika.
"Zaenkrat se je z nami oglasilo le ministrstvo za obrambo. Še enkrat sprašujem, zakaj streljamo na namišljeno sovražnikovo pehoto? Kje so premikajoče se tarče? Zakaj izvajamo vaje streljanja na tankovskem poligonu?" je dodal.

Poveljnik mu je odgovoril, da je treba vzporedno z njimi usposabljati še druge enote, zato ni dovolj prostora za vse.

»Dva tedna smo ležali, petkrat smo šli streljat, vsakič po 15 prekletih nabojev. Vse enote tako! Prijatelj našega voda nas je prišel trenirat, ker niste nikogar pripeljali!

Prišel bom poveljevati in začel trgati okončine, enega po enega vsakih 15 minut, dokler ne dobim odgovorov! Ne nosite neposrednih ukazov vrhovnega poveljnika o uniformah, o usposabljanju mobilizirancev. Morali bi biti aretirani!
Zakaj ste nam dali te kitajske srajce in ne vojaških jopičev? Nihče ni želel preizkusiti, ali je neprebojna"-

V ozadju je slišati druge vojake, ki kričijo, da so testirali jopiče, ki so jih dobili, in da so jih krogle prebile. Poveljnik jih je poskušal prepričati, da to ni res, kar je povzročilo razpravo. Vojaki so vzklikali, da so dobili kontradiktorna navodila glede nošenja vojaške opreme in da si nekateri jopiče in drugo opremo kupujejo sami.

Na koncu posnetka je jezni vojak poveljnika udaril v prsi in mu še naprej grozil, ostali vojaki pa so se smejali: "Ne boš služil pri nas in sedel v jarkih. Jutri gremo mi in pozabil boš nas! Ne govorite nam sranja." manj

Nenavadno ogledov 79 dodan 15. 11. 2022

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev