kategorije

tucanje u Ljubljani ...

Na spletu je zakrožil posnetek, ob katerem se je marsikdo prijel za glavo. V večernih urah se je domnevno na Vojkovi ulici v Ljubljani voznik belega avtomobila zaletaval v prav tako belo vozilo pred seboj, ki je stalo pred rdečo lučjo na semaforju. V avto se je zaletel večkrat zapored in ga tako premaknil za nekaj metrov. Ali je šlo za pijanega voznika ali pa za (skrajno nenavadno) pomoč vozniku, ki se mu je ustavilo vozilo, ni znano, je pa opaziti, da se voznik prvega avtomobila ni odzval burno, kot bi bilo pričakovati, če bi se nekdo ... več Na spletu je zakrožil posnetek, ob katerem se je marsikdo prijel za glavo. V večernih urah se je domnevno na Vojkovi ulici v Ljubljani voznik belega avtomobila zaletaval v prav tako belo vozilo pred seboj, ki je stalo pred rdečo lučjo na semaforju. V avto se je zaletel večkrat zapored in ga tako premaknil za nekaj metrov.

Ali je šlo za pijanega voznika ali pa za (skrajno nenavadno) pomoč vozniku, ki se mu je ustavilo vozilo, ni znano, je pa opaziti, da se voznik prvega avtomobila ni odzval burno, kot bi bilo pričakovati, če bi se nekdo načrtno zaletaval v njegovo vozilo.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je takšno početje, kakršen koli že je razlog zanj, skrajno nevarno. manj

Skrita kamera ogledov 88 dodan 16. 01. 2021

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
atoma
8 mesecev nazaj

noro

fenix13
fenix138 mesecev nazaj

to je nesto prijateljski izmedu njih ... vjerujemstalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev