Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

Učenje online - učenje preko interneta v živo z učiteljem - NOVO učenje, ki je osvojilo svet.

http://www.fima-znanje.b2b-group.net/instrukcije/e-ucenje.html Učenje online - učenje preko interneta v živo z učiteljem - NOVO učenje, ki je osvojilo svet. Učenje s prednostmi in način učenja današnjega časa. UČENJE angleščine ali nemščine s pomočjo SKYPE oz. učenje preko spleta NOVO: Tečaji oz. individualne ure NEMŠKEGA ali ANGLEŠKEGA JEZIKA preko interneta oz. spleta ( e učenje nemščine in e učenje angleščine) Naučite se nemškega ali angleškega jezika iz domačega naslonjača, pisarne, vikenda ali dopusta. Vse kar potrebujete, da ... več http://www.fima-znanje.b2b-group.net/instrukcije/e-ucenje.html
enje online - učenje preko interneta v živo z učiteljem - NOVO učenje, ki je osvojilo svet.
Učenje s prednostmi in način učenja današnjega časa.

UČENJE angleščine ali nemščine s pomočjo SKYPE oz. učenje preko spleta
NOVO: Tečaji oz. individualne ure NEMŠKEGA ali ANGLEŠKEGA JEZIKA preko interneta oz. spleta ( e učenje nemščine in e učenje angleščine)

Naučite se nemškega ali angleškega jezika iz domačega naslonjača, pisarne, vikenda ali dopusta. Vse kar potrebujete, da izkoristite prednosti novega načina učenja, je računalnik, internet, slušalke, mikrofon in program Skype (program, ki ga lahko brezplačno dobite na internetu).
Učenje nemščine in učenje angleščine preko interneta je primerno za vse generacije, ki želijo na hiter in enostaven način pridobiti znanje tujega jezika.

ZAKAJ? ker prihranite ČAS, ker prihranite DENAR (nimate več stroškov prevoza) in ker je učenje s pomočjo programa Skype zelo ENOSTAVNA.
KAKO? Pošljite e-mail na naslov petra@b2b-group.net ali pa nas kontaktirajte na telefon 02 62 00 788 ali 031 767 435, da želite pričeti z učenjem tujega jezika preko Skypa.
KAJ POTREBUJETE? Internetno povezavo, program Skype, zvočnike in mikrofon. Ime na Skypu/Skypename: Full name: Fima Znanje Nemščina (Skype name: FIMA DEUTSCH) Full name: Fima Znanje Angleščina (Skype name: FIMA ENGLISH)
Za preiskus delovanja sistema učenja vam podarimo 15 minut brezplačnega izobraževanja.
Kontaktirajte nas: FIMA ZNANJE
http://www.fima-znanje.b2b-group.net/instrukcije/e-ucenje.html manj

Znanje ogledov 1217 dodan 17. 11. 2012

Komentarji 0

če želiš komentirati, se


stalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev