kategorije

Utrujen tamau

...:))))...no tle pa je dokaz, da tud "tamau-ga" lahko "določena" aktivnost UTRUDI....:)))))...pa celo več kot utrudi,a ne, tud na kolena ga vrže...:))))..pa pol cvili...:)))...pa tud mal manj pove, ker je tko šokiran...:))))...od razmišljanja..:)))..ne pa dela ali kondicije,a ne...:))))))...no kot je že v navadi, tud tle moja komentatorka mal pretirava,a ne, res da sem jo celo presenetil...:))))..mislim z dejanji, tako da strogo priporočam, da zajamete zrak, da ne bo komu sape preveč zajelo, da ga ne vrže s stola, med tem trpečim mojim ... več ...:))))...no tle pa je dokaz, da tud "tamau-ga" lahko "določena" aktivnost UTRUDI....:)))))...pa celo več kot utrudi,a ne, tud na kolena ga vrže...:))))..pa pol cvili...:)))...pa tud mal manj pove, ker je tko šokiran...:))))...od razmišljanja..:)))..ne pa dela ali kondicije,a ne...:))))))...no kot je že v navadi, tud tle moja komentatorka mal pretirava,a ne, res da sem jo celo presenetil...:))))..mislim z dejanji, tako da strogo priporočam, da zajamete zrak, da ne bo komu sape preveč zajelo, da ga ne vrže s stola, med tem trpečim mojim delom...:))))))))))...pa lep pozdrav vsem.....pač smo ga mal delal, pa kot pr nas Dolenjčkih izgleda, mal "fuke" špilal, mislim @ guncal, da nam to delo, ki je bl za druženje in zbiranje družine skuoi, no da je bl zabavno in zanimivo...:)))))..no pa ne glede na to, da me je vrglo na kolena, sem že dobil vabilo za naslednji vikend, na novo AKCIJO...:D..:)))))) manj

Smeh ogledov 1050 dodan 20. 09. 2009

Komentarji 34

če želiš komentirati, se
Zidarka
Zidarka11 let nazaj

ja lpeo da opravljaš delo pomagača samo da te pa tok mučjo pa to ni lpo od njih kar povej jim da "tamali" ne smejo velik delat hehehe

mMatt
mMatt11 let nazaj

...))))..he,he...se strinjam....že letim mojmu "šefu" povedat..)))
hvala za komentarček, prijateljica Zidarka
spletni si prijatelj "tamau" malar..)

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

;) no lepo da se strinjaš ti kar pojdi do šefa pa mu povej ;) lepo
malenkost za komentarček

mMatt
mMatt11 let nazaj

...)))...he,he...mu jutr povem..)..že spi..))..ne maram tečnart, k je pol hud k "rotwajler"...))..mu jutri povem..
"tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

AHA NO TO PA LPO DA NOČEŠ MOTIT LJUDI K SPIJO LPO LPO
A K ROTWAJLER UU UPAM DA TI NISI KDAJ TAK??
HEHE

mMatt
mMatt11 let nazaj

...))...mah, kaki sem jaz rotwajler......sej se že s priimkom ujema, jaz sem Matko si copatko....)))
he,he..dobra si moja si spletna prijateljica Sonček..))
spletni si prijatelj "tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

vem da nisi "tamau"rotwajler zakaj bi bil to sm sam tak rekla
tvoj spletni SONČEK

mMatt
mMatt11 let nazaj

....))..he,he...sej razumem hec..))..hvala za komentarčke..))..lp
tvoj spletni si prijatelj "tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

lepo da razumeš jaja mal heca mora bit med "tamalim" in SONČKOM
tvoj spletni SONČEK

mMatt
mMatt11 let nazaj

...))..ja,ja..hec mora bit..hmmmm...ti moj si spletni sonček, še mal me draž s tem videom..)..he,he..pa te pridem na uno si tvojo stran ekrana , da te za tvojo si ritko uščipnit....)))...hvala za komentarček, spletni sonček!
"tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

ITAK DA MORA BIT HEC TAM K NI HECA NIVESELJA to upam da moj spletni prijatelj "tamau" ve hehe kaj te naj še mal dražim pa me pridš uščipnit hehe ti kar saj me lahko ) vem da boš nežn ) do sončka svojega spletni si prijatelja

mMatt
mMatt11 let nazaj

....)))..ja,ja, "tamau" ve , da ni heca brez veselja, seveda ve, in to presento dobr..))..he,he...sam ti, moja Zidarka, jaz vendarle malar, in če mi boš še tkole zidala, ti pridem hiško premalat...))))...jah, sam če se bova z lastnikom si zmenila za pravo si ceno, da bom imel vsaj za zobotrebce in kos kruha,a ne..)))
tvoj spletni si prijatelj "tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

to pa je potem tak vredi da veš aha sedaj že hiško premalat ja ni problema lahko ja za ceno se bomo pol menili samo da bi pol hiško malal da se nebi kar vame mal zamalal hehehehe hec hec ;) "tamau" upam da ne zameriš kaj????

mMatt
mMatt11 let nazaj

...))..ah, kaj bom zameril..))..kar je res je res..))..zdej si me pa spravla do meje..))...da moram oment in pika, pa priznat tud....ja,ja, pustva zdej ceno, k sem pozabil na svoj cenik....kar se tiče hiške..hmmm..bi jo verjeten obdeloval dva meseca,a ne...zakaj....ne,ne..ti si prešla vse moje si znanost o malanju, in te sploh ne bi spraševal..))..a te lahk al te ne smem pomalat,a ne.....ti kr obljubm, da bi te...))..he,he...ne, ne, ..hmmm...kdaj lahk pridem, trenutno sem prost od 15 januarja do konca si fbruarja..))))...med Božičem pa ne malam, ampak polagam tapete in lepe deklete...))...kdaj si se odločila,a moja spletna si prijateljica Zidarka?..))
"tamau" evrouniverzalni si malar..))..po potrebi tud pospravljam, likam in kuham...no to so dodatna dela,a ne..))

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

;) nekaqteri zamerijo za to aha cenik pozabil lepo da priznaš da bi me in da še celo poveš da si frej ter kaj počneš ja zdej je odločitev kdaj ja sam pa tud ne vem kje ja uuu našo bajto bi imel kar veliko časa za malat ja sam vem da je nebi ker bi mene takoj začel malat hehehehehe sam pol bi bla bela razen če bi naredil da nebi bla hehheheehe za božič si itak frej a ni res??? sam jaz sm na morju a tapete tud polagaš lpo lpo to ja tisto je že dodatno delo kar pa nebi bilo treba pomojm saj bi me skoraj skos malal heheh pa lepo da priznaš tvoj spletni si sonček

mMatt
mMatt11 let nazaj

..))...ti moja lisička si zvita..))..jah ni kej, dobila si si in to zaslužila en res , se potrudm v svojih si močeh,ane..no dobila si in zaslužila svoj video v moji rubriki, na moji si strani Addams Family, z naslovom Zidarkin malar....s pesmijo od velemojstra "Sasha" in njegova si pesem "Vrtnar"....)))..čestitke z moje si malenkosti, moja spletna si prijateljica Zidarka..
..)..ma kaj bi zameru, če pa se tko zabavam , da me kr vrti na mojem si stočku, še dvakrat me podraži..)..pa mi bodo začel ležaji škrtat...))..od samega vrtenja........aha, cenik..hmmmm...ma sej sem se čisto spozabil, al delam za dnar, al za kej drugega.....hmmm...ah, pa pustva zdej cenik, k mi je ušel ven iz glavce..)...sploh, k pomislim, da sem frej in prost, pa da pomislim še kje bom moral malat, si raje bom zamislu kako smučarsko opremo, če bi prej sneg zapadel, da me ne bi kje na travniku zeblo, ko bi mi predstavila parcelo, in bi moral barvat sneg na zeleno...)))..he,he...mah, veš, jaz sem univerzalen evromalar, barvamo vse, sam da se dela,a ne..))..in če je potrebno 72 ur, sam da je moje delo si izdelano v standardih najzajtevneše si stranke..)..mah, sem že po naravi in značaju perfekcionist, tako da kar se tiče priprave in obdelave sem precizen in natančen..))..da je na koncu čim manj si reklamacij,a ne..))....he,he....ti , moja spletna si prijateljica..)..a si zahtevna do delavcev, sam toliko da se vem pripravit, pa če je kaki rok dan, da ne bi slučajno zamujal, pa si nakupičil kake pinale..))
"tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

"tamal" kaj naj pa sedaj na to napišem hvala ti za čestitke pa brez besed sm ostala na to
res se vidi da si pozabil sedaj na vse tak po malm k se pišeš z mano cenik pozabu malate vse sam jaz bi sam tebe ne druge ;) če bo kak plan ti povem pa trmin 2 tedna prej prav da bo za ziher pol pr teb in bo držal sam upam pa da moj "tamal" nebo padu dol s stola zaradi poljubčkov pa tega k sm mu k srcku pršla no samo to upam

mMatt
mMatt11 let nazaj

..))..mah, kaki cenik, ma kaki termin v naprej, ti , moja si prijatekjica Zidarka, ti imaš vse privilegije, tako da , ko se dogovoriva za termin, so vse stranke preložene za nedoločen čas..)))...jah, lahko se zgodi, da celo do spomladi, odvisno koliko si zahtevna in kolko imaš dela za malat,a ne..)))
"tamau"

Zidarka
Zidarka11 let nazaj

aha no te pa tak lepo če bodo prestavlene aha pa trmin do takrat

aknardaj
12 let nazaj

Pa naj poravnajo tale grič...da se ne bo treba tolk martrat))))

mMatt
mMatt12 let nazaj

...))..hja sem očetu povedal, da bi blo treba nardit vlečnico..)))..."tamau"

Sestrca
Sestrca12 let nazaj

tamav ... sj veš ... PES KI LAJA NE GRIZE ...

ta Barbie se mi zdi mal sumljiva, namreč spodbuja tvojo lenobo ... tko da bratec - v nedeljo si ponovno vabljen!!!!

mMatt
mMatt12 let nazaj

Ahoj ŠEF..))..ti k ne bi raje v soboto trgal, k imam prav v soboto še delo...))..k v nedeljo imam čas, pa bom zopet prišel,a ne, tako da bodo spet šoki...)))..."tamau"

rajak
12 let nazaj

TUD MI SMO SE V NEDELJO TKO MATRAL

mMatt
mMatt12 let nazaj

...))..saj drugač ni tko hudo,a ne..))))...ga pa znamo Dolenjčki mal začinit med delom, da nam ni dolgčas...))...no, sam da se imamo fajn...čao

barbie1
12 let nazaj

Aaaa...si pa res na*ebal...:(((
Pa si mi napisal, da si močen kot bik...)))....

Ja..leta so hudič...)))...mlajšim prepusti ...))) ti pa snemaj..;)

mMatt
mMatt12 let nazaj

....))))..res sem ga naj---l...)))..pa normalno da sem močan k bik, sam problem je en, da pameten pa glih en tolk....))))...mah, naj grejo se leta solit, ma jaz sem za v penzijo, drugo leto se prijavin v sindikatu penzjonerjev, pol pa me naj vržejo v penzijo.....mlajši pa naj delajo, jaz pa bom šel raje na Havaje molzit papagajke...)))))....papa "tamau"

Sestrca
Sestrca12 let nazaj

Tale Ninca mi je pa všeč!!! Bratec naj se te primejo njeni navki ...

mMatt
mMatt12 let nazaj

...)))..ti tastara moja, moj šef...))...ti, bom kr raje mojga Compa poslušal, k mislim, da je kr realno odgovoru, sam bi še dodal, da me preganjaš k kakega cucka, sam še lajat se moram naučit,a ne...woooof, woooof...)))

Sestrca
Sestrca12 let nazaj

zdj sm pa jst kriva ... joooo ... kva pa je blo zanest 80 brent 5km iz doline v hrib!!! In zdj jst komandiram!!! Naj bo vesel, da je lahko pomagal. Piv pa bo ne!!! Nasleden teden ponovitev ...

Nincaa
12 let nazaj

hahahahaaa matek, bemti... nevem sicer kaj si ji govoru nej ti pomaga? a nis vidu de SNEMA?! valda ne more delat dveh! stvari hkrati... za tale posnetek definitivno zaslužiš 5-ko. ))))))))))
pa še z mano gre!!

mMatt
mMatt12 let nazaj

...)))..hi,hi.....hvala prijateljica...))))))))..kar se tiče govora, niti sam se ne razumem, a veš, sam vem tole, da mi je zraka primanjkovalo.....)))))))))...posnetev je tko al tako javen, tako da ni problema...))))...pa hvala za lepon oceno..)...res sem trpel...))))..čauči..."tamau"

mMatt
12 let nazaj

...)))..ti, Comp, hvala za moralno podporo....;))))...ja,ja izmučla do praga smrti in komanda hujša kot diktatorja Adolfa Hitlerja...)))))...kot sem v komentarju omenil, pa ne glede na to, da sem se na vso moč trudil, da sem prestar za take zadevice...))..sem že dobil VIP-vstopnico za nasledjo trgatev, imel bom zopet glavno vlogo Pešprevoznika...)))..po hriiiiiiiiibuuuuu naaaaaavzgoooooooooooor in naaaaaaavzdoooooool...))))...frend Matt

dule82
12 let nazaj

ja kak te je izmučla;)sam komandira te. 5kica obemastalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Hiter seznam
Poglejte tudi
Utrujen muc 0:21

Utrujen muc

jacko 764 3 komentarji
tamau...:)) 2:54

tamau...:))

mMatt 437 5 komentarjev
tamau 2:37

tamau

mMatt 499 5 komentarjev
Utrujen maček 0:55

Utrujen maček

jacko 907 5 komentarjev
BOŽIČNI PEVSKI ZBOR-tamau & Company 4:46
tamau Brančy: Sweet Like Cola 3:24

tamau Brančy: Sweet Like Cola

mMatt 362 4 komentarji
Tamau Matt-ek & Avtoštoparka 2:35

Tamau Matt-ek & Avtoštoparka

mMatt 1710 6 komentarjev
,,tamau,, ga mal serje pred vožnjo 1:17

,,tamau,, ga mal serje pred vožnjo

mMatt 1276 19 komentarjev

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev