kategorije

Voda je življenje (eksperimentalno-glasbeni film)

Film je eksperimentalno glasbeno potovanje skozi radosti posameznega dneva. Dekle se prebudi v pomladno jutro. V kopalnici si umije obraz; z vodo. Posnetek je upočasnjen s čimer poudariva nežen obraz dekleta in svežino vode. Kasneje se ji pridruži igriva prijateljica. Skupaj se zabavata z milnimi mehurčki, prav tako kot prej bo posnetek upočasnjen, saj je voda glavni del sestavine mehurčkov. Mehurčki predstavljajo simbol življenja in igrivosti. V parku se zabavata, in kot nam park omogoča stik z naravo ter popolno in zdravo življenje v ... več Film je eksperimentalno glasbeno potovanje skozi radosti posameznega dneva.
Dekle se prebudi v pomladno jutro. V kopalnici si umije obraz; z vodo. Posnetek je upočasnjen s čimer poudariva nežen obraz dekleta in svežino vode. Kasneje se ji pridruži igriva prijateljica. Skupaj se zabavata z milnimi mehurčki, prav tako kot prej bo posnetek upočasnjen, saj je voda glavni del sestavine mehurčkov. Mehurčki predstavljajo simbol življenja in igrivosti.
V parku se zabavata, in kot nam park omogoča stik z naravo ter popolno in zdravo življenje v mestu, je tudi naše življenje tako močno in vztrajno prav zaradi vode.
Preostanek dneva uživata v termalnem bazenu, kjer s pomočjo podvodne kamere pokažemo običajno skrito življenje.
Dan se zaključi nad mestom, ki ga zakrijejo oblaki in noč.

Uporabljena glasbena matrica je pesem Nine Pušlar z naslovom Pozdrav z ljubeznijo, ki je pozitivna in pred "očmi riše rožice, rumeno barvo, velik nasmeh" in radost, kot voda v našem življenju. manj

Televizija ogledov 304 dodan 02. 06. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev