kategorije

Voda v Dubrovniku sega do pasu

Območje Dubrovnika je danes zajelo močno neurje, največja reševalna akcija je bila na območju Kuparov, kjer so policisti rešili sedem ljudi. Hrvaška policija je danes v Kuparih na območju Dubrovnika rešila sedem ljudi, tudi dva otroka, ki so obtičali v poplavljeni hiši. Medtem približno 100 hrvaških vojakov pomaga graditi protipoplavne nasipe na območju Karlovca zaradi pričakovanega naraščanja gladine rek Korana, Kolpa in Mrežnica v večernih urah. Huda ura v Dubrovniku Območje Dubrovnika je danes zajelo močno neurje, največja reševalna ... več Območje Dubrovnika je danes zajelo močno neurje, največja reševalna akcija je bila na območju Kuparov, kjer so policisti rešili sedem ljudi.
Hrvaška policija je danes v Kuparih na območju Dubrovnika rešila sedem ljudi, tudi dva otroka, ki so obtičali v poplavljeni hiši. Medtem približno 100 hrvaških vojakov pomaga graditi protipoplavne nasipe na območju Karlovca zaradi pričakovanega naraščanja gladine rek Korana, Kolpa in Mrežnica v večernih urah.
Huda ura v Dubrovniku
Območje Dubrovnika je danes zajelo močno neurje, največja reševalna akcija je bila na območju Kuparov, kjer so policisti rešili sedem ljudi, poroča spletni portal Dubrovački vjesnik.
Voda je v Kuparih poplavila več hiš. Poleg policistov ljudem pomagajo gasilci in delavci komunalnih podjetij. Tudi v občini Župa dubrovačka (ta se je leta 1997 ločila od mesta Dubrovnik) je poplavljenih približno 50 stanovanjskih objektov. Pod vodo je več lokalnih cest, za promet je zaprt tudi del jadranske magistrale med Dubrovnikom in Župo dubrovačko, poroča Hrvatski auto klub (Hak).
Obilne padavine so danes povzročile težave tudi z oskrbo s pitno vodo v Dubrovniku, kjer je treba vodo pred pitjem prekuhati. manj

Nenavadno ogledov 321 dodan 12. 09. 2014

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

stalna povezavaVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev