kategorije

Zastonj Taxi v Ljubljani

Tukaj Naročiš Kupone Ljubljana - Slovensko Združenje za zmanjševanje škodljivih posledic drog – DrogArt od aprila 2010 izvaja preventivni program After taxi, katerega glavni namen je s pomočjo subvencioniranih taksi prevozov mlade med 16. in 30. letom odvrniti od vožnje v alkoholiziranem stanju ter tako zmanjšati število prometnih nesreč zaradi alkohola. Projekt je med mladimi zelo priljubljen in z tudi njihove strani prihajajo želje za nadaljevanje, tako v Ljubljani kot tudi v ... več Tukaj Naročiš Kupone

Ljubljana - Slovensko Združenje za zmanjševanje škodljivih posledic drog – DrogArt od aprila 2010 izvaja preventivni program After taxi, katerega glavni namen je s pomočjo subvencioniranih taksi prevozov mlade med 16. in 30. letom odvrniti od vožnje v alkoholiziranem stanju ter tako zmanjšati število prometnih nesreč zaradi alkohola.

Projekt je med mladimi zelo priljubljen in z tudi njihove strani prihajajo želje za nadaljevanje, tako v Ljubljani kot tudi v drugih slovenskih mestih. Novi krog razdeljevanja kuponov v Ljubljani se zato začenja že danes ob 11. uri. Preko spletne strani www.aftertaxi.si bo ponovno omogočeno naročilo kuponov za 300 novih uporabnikov (torej tistih, ki svojega kompleta še nikoli niso prevzeli). Prvi prevozi bodo mogoči že na martinovo soboto (13. novembra), uporabniki bodo svoje kupone lahko izkoristili še ves veseli december, saj veljajo do 2. januarja prihodnje leto.

Uporabniki lahko svoje kupone v skupni vrednosti 20 evrov koristijo v soboto in nedeljo med polnočjo in 7. uro zjutraj pri Taxi društvu Ljubljana.

Projekt After taxi je primer prenosa dobre prakse iz Italije. S projektom ozaveščajo voznike in potnike o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola ter mlade spodbujamo k odgovornemu načrtovanju zabave in povratka domov. After taxi omogoča imetnikom kuponov brezplačno, predvsem pa varno pot z zabave in je med aprilom in septembrom 2010 opravil že več kot 400 voženj v Ljubljani in okolici. manj

Razno ogledov 653 dodan 11. 11. 2010

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
koto
12 let nazaj

pametno da saj eni probaja zmanjšat nesreče, če se folk ne zna vzdržatstalna povezavakoda s predvajalnikomVpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa.


Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev